Trykkeri

I vårt trykkeri lages grunnlaget for intelligente etiketter. 

Vi har kompetanse og kapasitet til å produseres akkurat de fortrykkene som kreves for at du på plassen i ettertid skal kunne skrive ut nøyaktig det antallet du trenger med riktig informasjon, riktig artikkelnummer, strekkode og hva det nå kan være. 

Med på plassen mener vi en eller flere skrivere hjemme hos deg, på lageret, i produksjonen, i datterselskap og filialer eller hos noen av dine leverandører eller distributører. Informasjon til skriverne kommer direkte fra ditt forretningssystem. Den som skriver ut laster inn riktig etikettvariant og legger inn artikkel- eller ordrenummer. Resten ordner seg selv.


Tekstiletiketter

Tekstiletiketter i form av vaskerådsetiketter forekommer ofte med nøytral farge og er laget enten i polyestersateng eller nylon. Teksten på etikettene skal tåle varm vask og være lesbare etter vask.

Hengetiketter

Våre hengetiketter lages i kartong og finnes i flere ulike varianter. Ofte brukes hengetiketter for å vise pris, artikkelnummer, strekkode og annen viktig informasjon om produktet. Nøytral trykkpresse eller vannflexo er vanlige metoder for trykking.

Se våra heng- og tekstiletiketter.

Heftetiketter

Heftetiketter forekommer både innenfor konfeksjonsindustrien og innenfor industrisegmentet. I det senere oftest som selvheftende etiketter som man fester direkte på produktet eller emballasjen. Heftetiketter innen konfeksjon brukes ofte som poselukning for eksempelvis eksklusive strømper.

Ryttere

Ryttere lages i kartong og forsegler plastemballasje, enten med eller uten langryggryttere på den ene siden. Rytterne kan sveises, noe som muliggjør en mer rasjonell forpakningsprosess. Ryttere er en god måte å eksponere sitt varemerke på ved hjelp av trykk og farge, samtidig som man formidler viktig produktinformasjon.

Blister

Med blisteretiketter plasserer man selve etikettdelen inni en plastemballasje. Dette gjør det mulig å trykke på begge sidene av etiketten.

$name

Kontakt oss