Banderolkrymp

Med en banderoleringskrymp sveiser man sammen over- og underfolien rundt godset og varmer så opp folien slik at den krymper og sitter godt rundt produktet.

I vårt sortiment av banderolkrympemaskiner finner du både halvautomatiske og helautomatiske maskiner. Samtlige maskiner har følgende egenskaper:

  • Motordrevne øvre- og nedre filmruller
  • Selvrensende sveisebakk
  • Trykkluftdrevet sveisekjøling
  • Samtlige bevegelige deler er montert på herdet stål med aksiale kulelage
  • Rammekonstruksjon i karbonstål med vitale deler i rustfritt stål
  • Patentert varmeisolering inni tunnelen for å redusere strømforbruket samt å holde de ytre flatene kalde
  • Elektroniske komponenter av høy kvalitet med digital temperaturregulering
  • Frekvensomformer som styrer hastigheten på transportbanene
  • Pleksiglassbeskyttelse

Spør oss gjerne hvis du er usikker på hva som passer din virksomhet best!

SFE-SA

En halvautomatisk modell som er spesielt egnet for gods med varierende størrelse og form. Emballeringen blir effektiv og fleksibel med maskinens kapasitet på 10-12 slag/min. SFE-SE finnes i fire ulike størrelser.

SFE-AU

En helautomatisk modell utstyrt med 90°-innmating, ideell for høy produksjonshastighet av små og middelstore pakker.

Den kompakte utførelsen gjør den perfekt for steder med dårlig plass, samtidig som at hastighet og presisjon er på topp også under rutinemessig drift.

SFE-AU-PLC

Helautomatisk krympefilmmaskin med 90° innmating. En meget allsidig maskin da den også tillater automatisk akkumulering av produktene på flere rekker.

Maskinen kan utstyres med automatisk kartongbunn (trau) for å stabilisere pakkene og lette stabling av produktene på pall.

SFE-NE

Optimal maskin for langt gods (med middelstort omfang). SFE-NF har rett innmating noe som muliggjør krympefilming av produkter uten lengdebegrensning.

Også mulighet for å få total omslutning av krympefilmen ved hjelp av filmoverlapping.

SFE-STF-NF

Denne maskinen er perfekt for produksjonslinjer med meget høy hastighet. SFE-STF-NF er utstyrt med såkalt in-line-stacker-enhet og har en "non-stop-stablingsfunksjon" (ved bruk av pusher-system).

Maskinen kan leveres med rett eller 90°-innmating.

SNF-NF Super

Den beste løsningen for innpakning av store pakker. Den rette innmatingen muliggjør håndtering av stort gods uten noen begrensninger i lengde.

Gjennom dobbel ventilasjon i kombinasjon med optimering av varmluftsstrømmen inni tunnelen muliggjøres optimal sirkulasjon ved innpakning av store pakker.

Kontakt oss