Fill-Air® forpakningssystem

Fill-Air® forpakningssystem produserer hurtig og effektivt kontinuerlige, perforerte kjeder av luftfylte puter i ulike størrelser.

Systemet er mye hurtigere og håndterer de mest krevende behovene for pakkeløsninger. Fill-Air® systemet garanterer effektiv produktbeskyttelse og gir rene, profesjonelle pakker uten løst fyll. De allsidige systemene er tilgjengelige for on-line eller for enkeltstående arbeidsstasjoner.

For flere materialer som beskytter, så som bobleplast, foam og rustbeskyttelse ber vi deg se vårt sortiment av produktbeskyttelse. Du kan også kontakte oss for mer informasjon, 31 30 19 00.

Fill Air Cyclone

Fill-Air® Cyclone™ tar liten plass, noe som gjør at den passer perfekt å ha på bordet ved en pakkestasjon. Noen enkle knappetrykk og du får det materialet du ønsker. 

Maskinen kan utstyres med en sensor for automatisk påfyll for at den alltid skal opprettholde en konsekvent materialmengde.

Quick Shot

Quick shot er et fremmatingssystem for pakking med luftputer og som sparer verdifull gulvplass.

Med justerbar regulering for lengdeinnstilling garanteres ønsket mengde luftputer for å fylle særskilte utfyllingsbehov, noe som sparer pakketid.

Fill Air rapid Fill R50 og R40

Rapid Fill er et forpakningssystem som ved hjelp av et munnstykke, drevet med trykkluft, blåser opp forpakningsputer.

Passer til mellomstore og små innpakkingsvolumer. Et kostnadseffektivt valg og det krever en minimal lagringsoverflate.

Kontakt oss

I oversikten vises hvilket system som er egnet til de ulike bruksområdene, og til hvilket behov.