Krympetunnel

beck's krympetunnel sikrer utmerket krymperesultat. 

Kjernen i maskinene er et spesielt styresystem kombinert med et hurtigresponderende varmeelement. Ved hjelp av en spesiell luftstrøm ledes oppvarmet luft rundt produktet som er pakket i filmen og skaper på den måten krympingen. Denne spesielle luftstrømteknikken utgjør bakgrunnen for en eksepsjonell energieffektivitet. 

Den krympefilmede emballasjen beskytter mot smuss, støv og vann, forhindrer at produktet glir og gir også den visuellt attraktive presentasjonen samt tyveribeskyttelse. 

Fleksibilitet og variasjon

Alle becks krympetunneler leveres i flere ulike størrelse for ulike ytelseskrav, samt med svært varierende transportsystemer. Utformingen av emballasjen kan tilpasses helt etter kundeunike behov, og krympetunnelene kan integreres i avanserte emballasjeprosesser.  

Den energieffektive og høytytende driften av krympetunnelen sammen med en intelligent designet emballasjeløsning sikrer optimerte prosesser og kostnadseffektivitet. Kontakt oss gjerne, vi gir deg gjerne råd om mulighetene knyttet til becks krympetunnel.