Serienpacker

beck-Serienpacker lager beskyttende, fleksibel og allsidige filmemballasje for produktene dine. Serienpacker garanterer sikker beskyttelse mot fukt, smuss, støv og skader, samtidigt som at den skaper en visuell og tiltalende emballasje. Materialet som benyttes er rivesikkert og muliggjør fleksible løsninger. Selv ømtålige produkter som for eksempel mat kan enkelt pakkes uten at kvaliteten skades. 

Produktene pakkes slik at de kan transporteres sikkert og håndteres enkelt og effektivt av sluttbrukeren. Takket være allsidigheten i film som emballasje og den unike teknikken i maskinene kan ulike krav enkelt implementeres. 

Serienpacker-maskinene håndterer både enkeltprodukter, mindre deler, store kvanta samt flerkomponentsprodukter. Emballasjeresultatet optimeres med kundeunikt utformede emballasjelinjer. 

Modeller 

beck-Serienpacker består av 4 SX-modeller samt 4 stk. maskiner tilpasset for e-handel og postordre. Felles for Serienpacker-modellene er at de har en pressplate som presser ut luften fra emballasjen og komprimerer produktene. Med det spesialdesignede beltet kan flere kolli med ulike størrelser håndteres i samme maskin. Maskinene kan mates med såvel flerkomponentspodukter som enkle produkter.  

Serienpacker for e-handel 

Serienpackers for e-handelsindustrien passer flere ulike behov, uansett format og størrelse på produktene samt om de ska ha trykt film eller transparant. Maskinene klarer scanning, etikettering samt konstant produktsporing.