Automatiske strappemaskiner

Automatiske strappemaskiner er tilpasset mellomhøy til høy kapasitet, men krever en viss manuell innsats. Maskinene startes med knapp, fotpedal eller giver, hvorpå den strammer båndet, sveiser det fast, skjærer av og mater nytt bånd i rammen.

Se også vårt sortiment av bånd der vi tilbyr ulike PET-, PP, stål- og VG-bånd samt tilbehør. Spør oss gjerne hvis du er usikker på hva som passer din virksomhet best!

PX 601 D

Kjennetegnes av sin gjennomtenkte design og driftssikkerhet. Med et stort tilvalgsutbud av rammestørrelser og funksjoner kan maskinen fleksibelt tilpasses til mange ulike applikasjoner.

PX 702

Maskinen har høy båndingskapasitet, optimal ytelse og enkelt vedlikehold. PX 702 kan utstyres med toppress for å holde produktene som skal båndes på plass.

Flere PX modeller

Vi har flere modeller av automatiske strappemaskiner.

PX 702 YA Strappemaskin med rullebane og sidesveis. 

PX 601 YPT Strappemaskin med stor bue opp til 1650 x 1400 mm. 

PX 601 YAM Rustfri strappemaskin med rullebane og sidesveis for fuktig og krevende miljø. 

Kontakt oss, 31 30 19 00, hvis du ikke finner det du leter etter, så hjelper vi deg.

SMG

Maskinen er utstyrt med pedagogisk touchkontroll for enkel innstilling av båndspenning. En brukervennlig, kostnadsbesparende maskin med lavt servicebehov.

SMG-S

En maskin spesielt tilpasset for mindre og smalt pakkgods. Ved hjelp av sitt ekstremt smale båndingshode kan SMG-S spenne båndet effektivt selv om pakker med liten omkrets.

Kontakt oss