Pallestrappingmaskiner

Boxon tilbyr et komplett program av hel- og halvautomatiske pallestrappingmaskiner. Maskinene sikrer godset enten horisontalt eller vertikalt.

Vi tilbyr to typer av pallestrappemaskiner; sidesveismaskiner eller toppsveismaskiner. Strappingmaskinene finnes også med pressplate som komprimerer gods som bølgepappark eller kartong før det skal bånes.

 

I vårt båndingssortiment finner du også håndverktøy for PP- og PET-band og for stålbånd. Samtlige modeller er batteridrevet.

Pallbandare med sidosvets

Sidesveismaskiner

Pallestrappemaskiner med sideforsegling kan lett plasseres i en eksisterende pakkelinje med transportutstyr. System med sidesveis fungerer for både tunge og lette pakker og kan tilpasses for å passe alle pakkeparametere.

Sidesveisende maskin egner seg til:
- Byggevareprodukter (yttervegger, fliser, blokker, tegl, i-bjelkelag)
- kartonger og esker (bildeler, esker, bokser, forsendelser, møbler, post)
- Palleemner (flasker, bokser, næringsmiddel, diverse tilbehør, stålprodukter)

Pallbandare med toppsvets

Toppsveismaskiner

Pallestrappemaskiner med toppmontert bevegelig båndingshode der opp/nedbevegelsen er pneumatisk drevet, passer for produkter som krever høyere båndspenning eller for lave godshøyder.

Maskinene egner seg for stålprodukter, aluminiumprodukter, andre metaller, skogsprodukter, byggevareprodukter, glassflasker, bokser og PET-flasker samt mye mer.

Kontakt oss