Helautomatiske strekkfilmmaskiner

Våre helautomatiske strekkfilmmaskiner brukes for å plaste inn og sikre pallegodset under transport med strekkfilmen. Bygges oftest inn i mindre transportørsystemer.

Maskinene finnes i flere utforminger, med dreiebord, roterende arm og ringmaskin, men kan også tilpasses etter kundens behov. Kontakt oss så hjelper vi deg med å finne riktig maskintype.

Nyhet! Rototech 3000

Rotatec 3000 er en helautomatisk strekkfilmmaskin med arm som strekkfilmer stillestående paller. Et perfekt valg for deg som vil effektivisere pakkeprosessen.

Passer perfekt som en frittstående linje. 

Les mer om Rotatech og vårt introduksjonstilbud ›


Roterende arm

Passer for både lett og ustabilt gods, og garanterer en førstklasses emballering med absolut minimalt strekkfilmforbruk. Maskinene kan leveres med dobble filmvogner og toppressplate.

Kapasitet opp til 170 paller pr. time. Våre maskiner med roterende arm omfatter fire Helix modeller, alle helautomatiske med meget høy kapasitet.

Roterende ring

Filmvognen roterer på en ring som går opp og ned rundt godset. Passer for lett og ustabilt gods. Maskinene kan leveres med dobble filmvogner, automatisk topparkpålegging og automatisk filmbytte.

Kapasitet opp til 50 paller pr. time. Våre maskiner med roterende ring omfatter fem modeller i serien Genesis.

Roterende dreieplate

På disse typer maskiner roterer pallgodset på en dreieplate. Prisgunstige modeler for stabilt gods og lavere kapasitet. Kan utstyres med automatiske topparkpåleggere og pressplate.

Kapasitet opp til 45 paller pr. time. 

Kontakt oss