Halvautomatiske strekkfilmmaskiner

I vårt tilbud av halvautomatiske strekkfilmmaskiner finner du modeller med dreiebord, roterende arm og selvgående roboter.

Våre halvautomatiske strekkfilmmaskiner er meget enkle å håndtere, mens ytelsen er på samme tid høy. Alle maskiner er utstyrt med en fotocelle for høydeavlesing av pallehøyden.

Se også vårt sortiment av strekkfilm, og EVOSTRETCH som kan spare opptil 50 % av strekkfilmforbruket

Hvis du ikke finner det du leter etter ber vi deg ta kontakt med oss, eller ring vårt hovednummer 31 30 19 00, så hjelper vi deg!

Rotoplat

Rotoplat

Rotoplats ytelse og tekniske egenskaper er blitt forfinet og forbedret gjennom flere års erfaring med produksjon og utvikling av maskinen. Kontrollpanel med samtlige funksjoner som trengs for å gjøre den perfekte strekkfilmingen, med mulighet til å lagre opp til 4 ulike pakkesykluser.

Se vårt Rotoplat sortiment.

Ecowrap - for ustabilitet

Siste generasjon strekkfilmsmaskin med roterande arm slik at godset står helt stille. Ett utmerket alternativ for ustabilitet og tyngre gods.


Maskinen kan fås med stoppkant for å sentrere pallegodset ved emballering.

Rotowrap C

Rotowrap C og W

C = robust gulvramme med søyle, 
W = eksisterende vegg

Godset kan stå helt stille mens maskinens roterende arm utfører strekkfilmingen noe som gjør Rotowrap til et perfekt valg for ustabilt eller svært tungt gods. Maskinen monteres på en eksisterende vegg eller på en robust gulvramme med søyle.

Robot Master - selvgående og fleksibel

En fleksibel strekkfilmrobot som er perfekt for strekkfilming av gods der pallen ikke er i rotasjon ved innfilmingen. Passer også for pallegods over 2000 kg som er den øvre grensen for en maskin med dreiebord.

Robot S6

Strekkfilmrobot S6

Markedets mest brukte og pålitelige strekkfilmrobot. Dette er originalen, en maskintype som Robopac har utviklet i mer enn 25 år. Overlegen fleksibilitet med tanke på pallestørrelse og perfekt for strekkfilming av ustabilt eller meget tungt gods ettersom pallen ikke er i rotasjon under innfilmingen.

Les mer om Robot S6.

Kontakt oss