Småskrift CIJ

Blekkstråleskrift småskrift CIJ (Continuous Ink Jet) bygger på berøringsfri merking, og kan skrive ut på stort sett alt materiale takket være et stort sortiment av blekk med spesialegenskaper for hvert type materiale. 

Vi tilbyr ulike nivåer av småskriftsskrivere der tekststørrelsen kan variere fra 0,4 mm til 24 mm i teksthøyde. Mest brukt er merking av produksjons- og best-før-dato, samt batch nr. 

Videojet 1220

Videojet 1220

Dette er entry modellen i Videojets 1000-serie for blekkstråleskrivare. Den er designet for banehastigheter opptil 162m/min, og kan skrive ut tre rader tekst.

Videojet 1520

Videojet 1520

Denne skriveren finnes i ulike varianter og er spesielt utviklet for bedrifter med flerskriftsproduksjon. 

Dens avenserte ytelse gjør denne skriveren til et førstevalg for flere og flere produksjonsselskaper over hele verden. 

Videojet 1550

Videojet 1550

1550 skriveren er en svært allsidig skriver som er konstruert for en rekke ulike produksjonsløsninger. Skriveren inneholder avanserte funksjoner som bidrar til å redusere feil og til å øke produktiviteten. Utstyrt med en av de største touch skjermene i farger på 10,4” med skarp kontrast.

Videojet 1620

Videojet 1620

1620 skriveren er konstruert for mer krevende applikasjoner, som f.eks. høy netthastighet og 24 timers produksjon. 

Dette er standardskriveren for applikasjoner med høy koding kapasiteti produksjonsmiljøer rundt om i verden. 

Videojet 1650

Videojet 1650

1650 blekkskriveren er designet for mer krevende kode- og merkeapplikasjoner hvor krav til hastighet og kapasitet er høy. Til og med denne skriveren inneholder avanserte funksjoner som bidrar til å øke produktiviteten. 

1650 skrieveren har en av markedets største touch skjermer i farger på 10,4” med skarp kontrast. 

Videojet 1610 DH

Videojet 1610 DH

Videojet DualHead er en småskriftsskrivere med to skrivehoder, som gir mulighet til å skrive ut mer informasjon på emballasjen. 

Det gir også mulighet for å skrive ut på begge sider av samme emballasje, så vel som å skrive ut på to ulike produkter som kommer fra to ulike produktlinjer. 

Videojet 1710

Videojet 1710

Ideell på applikasjoner som krever tydelige utskrifter på mørke materialer. Skriveren benytter et pigmentert høykontrastblekk for å skape tydelig merking av materialer hvor vanlig blekk ikke er effektivt. Eksempler er farget glass, gummislanger og mørk papp.