Boxon Group

Boxon er i dag et av Nordens ledende emballeringsbedrifter. Hos oss lever erfaring og nytenking side om side. Kundetilpasningen er drevet langt og det er få utfordringer vi ikke tar på oss.

Boxon AS i Norge leverer emballasje- og maskinløsninger, primært i Norden. Her jobber vi med salg, salgsstøtte, innkjøp, lager og distribusjon. Siden 2011 har vi også operert på det kinesiske markedet via vår virksomhet i Shanghai.

Boxon bygger sin virksomhet på tre forretningsområder. Boxon Pak som tilbyr lønnsomme emballeringsløsninger, Boxon Systems, spesialister på intelligente etiketter og Boxon Bulk med sete i Tyskland der skreddersydd kvalitet sys inn i store sekker for bulkhåndtering.

I Boxon har vi en visjon om å kunne bidra til mer lønnsom emballeringsflyt. Med gode produkter, relevant problemanalyse, gjennomtenkte og velprøvde løsninger (nye når det kreves), teknikk som allerede finnes og med smidig kundesamarbeid vet vi at emballering kan bli en lønnsom del i hver bedrift.

Hovedkontor: Helsingborg
Omsettning: 1 milliard 
Ansatte: ca 240
Sertifisering: ISO 9001:2008, ISO 14001:2004

Fra den enkleste eske til avanserte spesialmaskiner. Vi tilbyr emballasjeløsninger for hver bedrift, stor som liten.

Emballering ›

Våre etiketter strekker seg fra små vaskeanvisnings etiketter til globale standardetiketter innen transport og logistikkløsninger.

Etiketter ›

FIBC's, såkalte storsekker, er en av de mest ideelle typene av forpakningsløsninger for større volum, når stykkegods ikke er aktuelt.

Bulkhåndtering ›