Norsktalende Inneselger til Boxon

Er du en inneselger som liker å betjene kunder og fange opp deres behov, samtidig som du trives med å jobbe med salg mot oppsatte mål?  

Da kan du være den rette personen for oss! Boxon Pak trenger å forsterke salgsteamet med en norsktalende inneselger som skal bearbeide bedriftens kunder via telefon, samt fange opp forespørsler som kommer inn fra webben. 

Om stillingen

Som inneselger blir ditt viktigste arbeidsverktøy telefonen og det er derfor viktig at du trives med det, og har en hyggelig telefonstemme. Tyngdepunktet i stillingen ligger på utgående samtaler til bedriftens kunder og prospects. En del av stillingen innebærer også å jobbe med bearbeiding av nye kunder og møtebookinger. Stillingen inneholder også en del administrativt arbeid. 

Boxon er et firma med en sterk lagånd og sammen i teamet vil vi skape resultater. Boxon er en emballasje- og merkebedrift med hovedkontor i Helsingborg. Forretningsområdet Pak fokuserer på emballasjeløsninger og omsetter for ca 850 MSEK, og består av 150 medarbeidere. Boxon har i dag avdelinger i Norden, Tyskland, Frankrike, samt i Shanghai, Kina. Les mer om Boxon her

Din profil 

I tillegg til at du har en brennende interesse for salg, ser vi at du er utadvendt og liker å arbeide med å utvikle kunderelasjoner. Du har konkurranseinstinkt og liker å arbeide mot utfordrende mål. 

Vi tror at du har tidligere erfaring med å jobbe med salg med gode resultater. Du har et stort engasjement, mye energi og du drives av å gjøre gode salg. Har du bransjeerfaring er dette en fordel, men ikke et krav. Videre er du upretensiøs og dyktig på å kommunisere både muntlig og skriftlig på norsk. Vi ser på det som en fordel om du behersker både det svenske og det norske språket. 

Du har gode datakunnskaper, og har du tidligere jobbet med SAP er dette en fordel. 

Vårt lønnstilbud er en større del fastlønn med en mindre del basert på ditt salg. 

 Stillingen er en fast ansettelse med en prøvetid på 6 måneder. 

Søknad

Har du spørsmål om stillingen ber vi deg kontakte salgssjef Björn Jarenbäck, tel 042 – 25 07 00 eller bjorn.jarenback@boxon.com

Vi ser frem til din søknad!