Lønnsomhetstrappen

Med Boxons Lønnsomhetsstige bygger vi inn økt lønnsomhet i emballeringsflyten din. Trinn for trinn.

En kasse og tape til å lukke den med –  der har du en emballeringsløsning i dens mest grunnleggende form. Men så enkelt er det sjelden. En emballeringsprosess i en bedrift kan være en kompleks og av og til komplisert utfordring og det gjelder å skape lønnsomhet i hvert trinn. Derfor går vi alltid ut fra en stige der hvert nivå bygger lønnsomhet. 

Esker skal lagerholdes, emballeringsløsningene en bedrift benytter skal optimaliseres, spesialdesignede esker blir kanskje mer lønnsomt, maskiner som skal pakke, merke og sikre lasten på pallen skal passe inn i produksjonen, servicen skal optimalisere ytelsen. For å nevne noen eksempler. Behovene skifter mellom ulike bransjer og bedrifter. 

Vår oppgave er å skape en lønnsom stige av tiltak som gir din bedrift en effektiv, smidig og optimal emballeringsløsning, uanset hur din bedrift ser ut. Derfor ser Boxons Lønnsomhetsstige ulik ut i de ulike bedriftene. I noen har den bare noen få trinn, i andre reiser den seg høyere. Hvert trinn skal bidra til økt lønnsomhet. I hvilken rekkefølge du enn velger å bygge den.