Komplett utvalg
Bred kunnskap
Verdiskapende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Forbered deg på Black Friday

Black Friday - på et par år er dette blitt et velkjent begrep også i Sverige - det er blitt en stor dag innenfor handelen der flere og flere butikker kaster seg på trenden med å senke prisen på utvalgte produkter.

Selv om Black Friday først og fremst retter seg mot detaljhandelen så har det vist seg at også online-handelen kaster seg på denne dagen og øker sitt salg med rabatter og tilbud. Cyber Monday (akkurat det samme, men her online) oppstår bare noen noen dager senere og mange e-handelsbedrifter passer på å slå stort på og kombinere de to dagene.

Handelen (detalj og online) øker altså salget betydelig på disse dagene som foregår den siste helgen i november. Men alle disse ordrene pakkes og sendes ikke av seg selv til kundene.

Bedrifter innenfor 3PL , lagerhold og logistikk vitner om at Black Friday-dagen blir mer stressende for hvert år, og det legges stor vekt på å planlegge før denne dagen god tid i forveien. Men også bedrifter som ikke selv håndterer logistikken og pakkingen står overfor en utfordring: ingen vil risikere at ens leverandører ikke leverer og holder det de lover.

Emballasjebehovet øker normalt sett i det siste kvartalet, og i de siste årene har dette økt betydelig.  Det gjelder å være forberedt og ikke sette i gang større forandringer i denne perioden.

Våre tips for å unngå en potensiell Black Friday-hodepine er følgende;

  • Samarbeid med en emballasjepartner som du har en god relasjon til og som du stoler på
  • Sett opp prognoser så tidlig som mulig
  • Pass på at du har en leverandøravtale på plass
  • Implementer eventuelle nye systemer eller andre endringer i emballasjeflyten så tidlig som mulig
  • Velg en emballasjepartner som kan tilby lagerhold, noe som reduserer dine lagerbehov og sikrer at  lageret ditt alltid er tilgjengelig
  • Se over enkle endringer som kan gjøres nå slik at kostnadene kan reduseres
  • Forsøk å få et overblikk over når dine leverandører har feriestengt eller juleferie og planlegg på forhånd sammen med dem

Alle bedrifter har ulike behov når det gjelder sin emballasjeleverandør. Boxon tilbyr strategiske emballasjekonsept uansett om du har behov for enkeltprodukter innenfor emballasje eller mer unike løsninger med trykk, eller avanserte løsninger innenfor emballasje og merking.