Automation - 3 nivåer

Automation gir store muligheter til økt effektivitet. 

Det er viktig med en effektiv emballasjeflyt for å skape konkurransekraft og i dag finnes det mange muligheter for å øke graden av automatisering av ulike prosesser. Vårt mål er å tilby automatiske emballasje- og merkeløsninger som resulterer i kostnadsbesparelser og økt effektivitet for våre kunder. Vi oppnår dette ved å arbeide nær våre kunder for å forstå deres produksjon og logistikk - produktene, innkommende- og utgående flyt, arbeidsprosess, varemerkekrav og forventninger. Alt for å finne områder der vi kan forbede produktivitet, effektivitet samt øke lønnsomheten i det lange løp. 

Boxon har en lang historikk i å tilby maskiner for ulike behov som å emballere produkter, beskytte produkter, lukke og merke både produkter og esker. Nå tar Boxon ytterligere et steg framover ved å tilby systemintegrerte kundeunike løsninger. 

Vårt tilbud beskriver vi i 3 ulike nivåer

Nivå 1 - "Stand alone" 

Våre selgere hjelper deg med å velge riktig maskin for ditt behov. Dette er vanligvis det første steget mot å innføre automation løsninger. 

Nivå 2 - Kundetilpassede løsninger 

Vårt ekspertteam hjelper til med å finne den optimale (automatiserte) løsningen for dere. Vi analyserer vareflyten for å kunne tilby den best mulig tilpassede løsningen. 

Nivå 3 - Helautomatiserte løsninger 

Vår samlede kompetanse og erfaring analyserer hele vareflyten for å kunne tilby den mest optimale helautomatiserte løsningen for dere, helt ut fra behov og forventninger med tanke på produktivitet, effektivitet og merverdi. 


Noen av Boxons partnere innenfor Automation

   
   
   
   
   
   
   
   

 

Kontakt våre spesialister

Kontakt Boxons spesialister innen dette området, vi møter dere gjerne for å se over dres behov og muligheter.
Ønsker å motta nyhetsbrev fra Boxon