1-2 stropper

Storsekker med 1 og 2 stropper er enklere og mer økonomiske enn sekker med 4 stropper.

Sekken med 1 stropp er produsert av rundvev som også danner den integrerte løftestroppen - eller stroppene hvis man former den til en sekk med 2 stropper.

Flow - for volum

Store volumer forutsetter rasjonell håndtering. Storsekk i serien Flow består av én- og topunktssekker som er utviklet for dette formålet.

Løftestroppen er forsterket med en mansjett i en kontrastfarge for å gjøre løftestroppen mer synlig. Ulike farger kan også gjøre det lettere å skille forskjellige typer sekker fra hverandre i et lager. Den største økonomiske fordelen med sekker med 1 stropp er at de gir enkel håndtering uten pall.

Se alternativene for konstruksjoner

Guard - UN-sekk

De sikkerhetsmessige aspektene er avgjørende ved håndtering av farlig gods. Produkter som hører under forpakningsgruppe II og III skal bare transporteres bare i Guard-seriens storsekker. Guard er såkalte UN-sekker, som skal oppfylle internasjonale standarder som nøytrale testinstitutter har satt.

Alle storsekker fra Boxon er tilgjengelige i en Guard-versjon. Det betyr at antistatiske egenskaper, ekstra formstabilitet eller en liner kan brukes også på en sekk som er beregnet for farlig gods.

Clean

For bruk i mat og farmasøytisk industri produseres avanserte storsekker i renromsforhold og under streng kontroll.

Termisk skjæring av all vev og folding utover for å minimere risiko for forurensning. Produktet som fylles i storsekken kan håndteres og oppbevares uten å gå på kompromiss med sikkerheten.

Tel: +46 40 680 72 00
Forespørsel ›