Innvendige sekk

En innvendig sekk kan brukes for økt beskyttelse av produktet og for å gi bedre passform i sekken.

De innvendige sekkene er produsert virgin (ikke-resirkulert granulat), polyetylen (LDPE, HDPE) eller polypropylen (PP-film). De er også mulig å oppnå forskjellige former for ko-ekstruderte kvaliteter og med ulike barrierer som f.eks. polyamid (PA), EVOH, aluminium eller anti-korroderende. Antistatiske egenskaper kan også fås, samt liner som tåler høyere temperaturer. De innvendige sekkene er normalt godkjent for næringsmidler.

Materiell

De innvendige sekkene produseres av virgin polyetylen (LDPE, HDPE) eller polypropylen (PP) film, men det er også mulig å få forskjellige former for ko-ekstruderte kvaliteter og med ulike barrierer som f.eks. polyamid (PA), EVOH, aluminium og korrosjonshindrende.

Fiksering

Boxons innvendige sekker kan enten kan føres fritt inn den ytre sekken, eller festes til den ytre sekken. For dette har vi ulike tekniske løsninger, som f.eks. en hengende, innsydd eller limt liner.

Form

Våre innvendige sekker er tilgjengelige i flere ulike former, f.eks. rørformet eller formet som en flaskehals. Inn- og utløp kan sveises for å gi ekstra beskyttelse for produktet.

Beskrivelse av FIBC innvendige sekker

Tel: +46 40 680 72 00
Forespørsel ›