Emballasje

Boxon har markedets bredeste sortiment av emballasje og esker. Sammen med tjenester og maskiner kan vi tilby din virksomhet alternative helhetsløsninger som gir deg nye muligheter.

Å pakke produkter effektivt og lønnsomt i riktig kartong, eske eller emballasje er ikke alltid lett. Er for eksempel størrelse, materiale og lukkemetode optimale? Det som er riktig for et produkt kan bli helt feil for et annet. 

Vi hjelper deg gjerne med å finne den emballasjen som best dekker dine behov. Vi er uavhengig av materialleverandører og tar derfor alltid fram det materialet som er rett akkurat for deg.

Hurtigkurs i bølgepapp

Bølgepapp er et av de mest vanlige forpakningsmaterialene, og har et bredt og kostnadseffektivt bruksområde. Takket være forbedret trykketeknikk kan du lett få en attraktiv forpakning, enten med vanlig sort trykk eller i farger. Les mer om Viktig og verdt å vite om bølgepapp.

Bestill emballasje direkte online 

BoxonDirect.no er forpakningsvarehuset på nettet der du kan søke deg fram til riktig emballasje blant 2000 artikler. Med smart filtrering er det enkelt å finne fram til esken eller den emballasjen som svarer til dine behov.