Design emballasje

Design og varemerkebygging blir stadig viktigere og flere ser nytten av en innpakning med trykk

Med enkle grep kan man i dag sette farge og form på mange ulike typer materiell for å skape en selgende og pen forpakning.

  

Opp til 10 farger

Vi kan tilby opp til 10 fargers trykk. Avhengig av materiell og overflate benyttes ulike typer trykkmetoder. Vanligst er flexotrykk, men vi benytter også offset og digitaltrykk. 

Komplett guide

Last ned våres guide for profileret emballasje så får du en komplett guide. Fyll inn ditt navn og e-post adresse.

Ønsker å motta nyhetsbrev fra Boxon

Trykk på esker

Det finnes flere måter å skape en selgende forpakning. Offsettrykk skaper enestående trykk av fargebilder og kontraster. Brukes på alle typer forpakninger. 

Flexotrykk er den vanligste formen for trykk på pappesker. Benyttes på transportforpakninger og enklere butikkforpakninger. God gjengivelse av tekst og enkle bilder. 

Poser med trykk

En enkel og effektivt måte å bygge bedriftens varemerke, er postordreposer med trykk.Trykk bedriftens logo eller lag en pose med et unikt tilbud. 

Boxon tilbyr trykte postordreposer i opp til 8 farger, med enkel/dobbelt tape og perforering for retur hvis det er ønskelig.

Postemballasje med trykk

Velger du å trykke bedriftens logo eller budskap på postemballasjen, gjør du bedriften din synlig hele veien til mottaker. En perfekt måte å profilere seg på. 

Her finnes det mange muligheter til profilering, se noen eksempler på postemballasje.

Tape med trykk

En enkel og effektivt måte å sette sitt preg på en ellers nøytral eske kan være å forsegle den med en egen logotape.

Det finnes mange fordeler med trykk på egen tape - varemerkebygging, beskyttelse, identifisering, reklamemuligheter, teknisk informasjon etc. Listen kan gjøres lang.

Bånd med trykk

Vi kan nå tilby eget trykk på PP-bånd. Fungerer som en ekstra sikkerhet som tydelig viser om godset er åpnet av uvedkommende.

Kontakt oss gjerne for idéer.

Banderoller

Med bannerforsegling kan man lukke emballasje med papirbånd eller filmbånd, som kan gis sitt eget unike trykk.

Egendesignet display

Vi tilbyr et stort utvalg displayprodukter for butikkeksponering og skilting. Selvsagt kan vi tilpasse dem etter dine behov og krav og dessuten tegne og produsere helt kundeunike løsninger.

Hvorfor ikke dekorer den kjedelige pallen i butikken, med dekorpapp som du enkelt fester rundt pallen. Det gir et pent og profesjonelt inntrykk. Kontakt oss for mer informasjon og ideer om display, skiltstativ eller dekorpapp.

Sett ditt unike trykk på tapen og bestil direkte online.

trykktape.nu ›

Kontakt oss

Bestill ditt eget unike trykk i 1- eller 2 farger, enkelt og hurtig.

ehandelspose.no ›