Profilering med e-handelsposer

Når trykk virkelig kommer til sin rett.

E-handelsposer er lette å lukke, portoøkonomiske, praktiske, enkle å bære, enkle å åpne og perfekte å utstyre med trykk! Store som små aktører ser de mange fordelene med e-handelsposen.

Trykk på posen i dag er en selvfølgelighet og man kan trykke opptil 8 farger. Poser med håndtak gjøre det lettere for kunden og tilsvarende er det med som dobbeltsidig tape og perforering for returfrakt.

Serienpacker - posemaskin fra beck packautomaten

Ved håndtering av store volumer er en posemaskin et meget effektivt alternativ som kan integreres i pakkeprosessen.

Serienpackers for e-handelsindustrien passer flere ulike behov, uansett format og størrelse på produktene samt om de ska ha trykt film eller transparant. Maskinene klarer scanning, etikettering samt konstant produktsporing.

Les mer om serienpacker ›


Tips fra eksperten

Samme type e-handelspose kan med små enkle endringer i konstruksjonen utgjøre en stor forskjell for utsendelsen, posthåndteringen og mottaket hos kunden.

Mikael Johnson, produktspesialist i Boxon, har lang erfaring fra plastprodukter og har sammen med flere kunder tatt fram konstruksjoner og finesser som letter hele flyten.

Mulighetene med å profilere posen er mange, det er bare fantasien (og Mickes råd) som setter grensene for hva som kan trykkes på posen.

Micke har tatt fram sine beste tips for hva man bør tenke på for å få en økonomisk og ergonomisk pose. I tipsene forklarer han hvordan man unngår at posene setter seg fast i hverandre i løpet av pakkeprosessen, hva man må tenke på om man skal profilere posen samt hvordan man kan spare penger.


Design din e-handelspose online - ehandelspose.no

På ehandelspose.no kan du enkelt og hurtig bestille ditt eget unike trykk i 1- eller 2-farger på e-handelsposen.

Ved hjelp av noen få steg velger du størrelse og konstruksjon på e-handelsposen, det antallet du vil bestille samt hvilket trykk. Når du har lastet opp trykkfilen kan du velge hvor trykket skal plasseres. Et bilde viser din valgte pose samt hvor trykket kommer til å bli plassert.

Test i dag, på ehandelspose.no


Kundereferanser

› Tailor Store

"De første forslagene som ble utviklet fra Boxon hadde fokus på konstruksjon, materialer, og kostnadseffektive løsninger, men også på aspekter av hvordan best kan profilere emballasjen for å bygge merkevaren."

Last ned våres komplette guide for profileret emballasje.

Bestill ditt eget unike trykk i 1- eller 2 farger, enkelt og hurtig.

ehandelspose.no ›