Esker og kartonger

Vi tilbyr hundrevis av lagerførte standardesker som dekker de fleste behov, men vi tilbyr selvsagt også esker som er spesialdesignet.

Vi tilbyr hundretalls lagerførte standardesker via vår nettbutikk BoxonDirect.no som dekker de fleste behov, men selvklart tilbyr vi til og med kundeunike esker som passer din virksomhet.

Last ned vår pappeske guide så får du full oversikt på pappkonstruksjoner.

Esker med trykk

Det finnes utallige løsninger, alt fra enklere trykk til spesialtilpasset design i høykvalitetstrykk - alt ettersom hva man ønsker å formidle. For høykvalitetstrykk er offset den mest vanlige metoden, og skaper enestående fargebilder og kontraster. Anvendes for alle typer forpakninger.

Som kunde hos Boxon er vi med deg fra idéstadiet til ferdig produkt. Flere eksempler på spesialtrykk ser du under Design emballasje.

Bølgepapp

Bølgepapp er vårt vanligste emballasjemateriale innen esker. 

Usikker på hvilken pappkonstruksjon du skal velge? Med vår pappguide gjør vi det enkelt for deg.

E-handelsesker

Våre e-handelsesker med hurtigbunn og dobbeltheftende tape gjør det raskt og enkelt å montere og lukke dem. Dette gjør pakkingen mye lettere. Vi tilbyr også selvlåsende bølgepappeske som hurtig brettes til ferdig emballasje.

Se hele vårt sortiment av postemballasje.

Farlig gods esker

Farlig gods er stoffer eller gjenstander som på grunn av deres egenskaper kan skade mennesker, eiendom eller miljø. For å beskytte miljøet kreves sertifisert og godkjent emballasje som tåler press under transport.

Bestill farlig godsesker direkte online via vår nettbutikk – BoxonDirect.no. Vi tilbyr flere ulike standardvarianter, men kan til og med ta fram kundeunike løsninger.

Kontakt oss om du vil ha mer informasjon om hvordan farlig gods kan håndteres.

Eskereisere

Ved håndtering av større volum med pappesker kan en eskereiser være et bra alternativ. Vår eskereiser Superbox finnes i 3 størrelser for ulike kartongformat. 

Se vårt sortiment av eskereisere og traupakker