Poser i plast og papir

Poser er effektiv emballering i flere tilfeller, og i vårt sortiment finner dere plast- og papirposer, tuber og glidelåsposer. 

Vi har også gode løsninger for produkter som skal sendes via posten og har flere ulike poser for dette formålet. Ønsker du ditt unike trykk på posen, hjelper vi deg med dette. Kontakt oss om du vil vite mer om mulighetene.

Bestill online 

Bestill direkte via vår nettbutikk, BoxonDirect.no, der du enkelt kan filtrere deg fram til rett type av pose for ditt behov.

Postordreposer med trykk

Vi tilbyr trykte postordreposer i opp til 8 farger, med enkel eller dobbelt tape, samt perforering for retur hvis ønskelig.

Sender dere verdipost har vi poser med svart innside som hindrer innsyn. Utsiden designer vi etter deres ønsker. 

Glidelåsposer med trykk

Vi tilbyr enfarget thermotrykk på hele standardsortimentet av glidelåsposer ved et opplag på minimum 2000 stk. Kontakt oss om det ønskes spesialposer i ulike format og med trykk opp til 6 farger.

Forpakningsryttere

For deg som behøver en effektiv og sikker produksjon av forpakningsryttere kan vi hjelpe til. Avhengig av størrelse og bruksområde kan materiale fra 60 til 300 g/m2 benyttes.

Vi håndterer de fleste bransjespesifikke krav, som for eksempel artikkelstyrt produksjon. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.

Kontakt oss

Bestill ditt eget unike trykk i 1- eller 2 farger, enkelt og hurtig.

ehandelspose.no ›