Postemballasje

Vi har effektiv emballasje for postforesendelser og e-handel. Finn smarte løsninger med portoøkonomiske esker, poser, rør etc. 

E-handel er et område som vokser sterkt og gir emballasjen en viktigere rolle både i logistikken og markedsføringen, men emballasjen er ikke alltid gjennomtenkt og mye luft transporteres med varer som ikke har tilpasset forpakning. En mer kostnadseffektiv håndtering med portoøkonomiske, smarte løsninger står derfor på ønskelisten til mange.

I I vårt sortiment av postemballasje har vi flere ulike esker, poser, omslag, mapper, tuber etc. for en smidig og kostnadseffektiv pakking av godset som skal sendes vi posten. Bestil direkte online i vår nettbutikk.

Vi lager også skreddersydde løsninger ved behov.

Guide for postemballasjer

Det er viktig å tenke på hvilket format som blir mest portoøkonomisk å sende varene med. Last ned våres guide for postemballasje så får du en komplett guide når du skal sende i posten.

› Til guiden

Postemballage med trykk? 

Vi kan trykke ditt unike budskap eller logo på de fleste postemballasjer. Klesfirmaet Boozt.com valgte å profilere sine esker for å skape en eksklusiv kjøpsopplevelse. 

Kontakt oss gjerne om du har en idé eller vil vite mer om profileringsmulighetene på din emballasje. 

Tuber med trykk

Firkanttuber og runde papptuber er en utmerket emballasje for ulike produkter, ikke bare runde. 

Med et unikt og merkevarebyggende trykk blir tuben en synlig bærer. Vi tilbyr trykk i flere farger, samt spesialtilpassede lokk. 
Kontakt oss gjerne for flere muligheter.

Postordreposer med trykk

Vi tilbyr trykte postordreposer i opp til 8 farger, med enkel eller dobbelt tape, samt perforering for retur hvis ønskelig.

Sender dere verdipost har vi poser med svart innside som hindrer innsyn. Utsiden designer vi etter deres ønsker. 

Mail Lite med trykk

Mail Lite boblefolie konvolutt kan med fordel lages med trykk av firmalogo eller et spesifikt budskap. Vi tilbyr trykk opp til 4 farger med en minimumskvantum på 2400 stk og oppover alt etter konvoluttens størrelse.

Har du en idé er det bare å kontakte oss, så løser vi det.