E-handelspakke - fra Small til X-large

Small, Medium, Large, eller X-Large? I takt med at din e-handel ekspanderer og varemerket styrkes, vokser vi sammen med deg og ivaretar dine økende behov.

Behovene endrer seg etter hvert som en virksomhet ekspanderer og kravene øker. Som nystartet bedrift består behovene i stor grad av tilgjengelig standardsortiment og å holde kostnadene nede. Men i takt med at man vokser er det et behov for å styrke varemerket, gi kunden en opplevelse allerede når hun/han pakker opp og å ta vare på relasjonen. Når virksomheten har full fart blir interne prosesser stadig mer avgjørende med utforming av effektive pakkestasjoner og vareflyt. Som komplement tilbyr vi ulike tjenester som lagerhold, just-in-time-leveranser og innlogging til kundeportal for dine samlede bestillinger og transaksjoner.  

Sammen kan vi finne produkter, løsninger og tjenester som gjør det mulig å øke lønnsomheten, både på kort og lang sikt. Uansett hva slags nivå du befinner deg på, passer vi på å tilby deg riktige produkter, riktig design og riktige tjenester.

   

Hvilket nivå passer deg?

Trykk på en størrelse og les om hvordan vi kan hjelpe deg ut ifra dine behov. Eller gjør vår enkle test.

   

››Nivå Small

Du har en mindre, kanskje nystartet e-handelsbedrift, der behovet utgjøres av lett tilgjengelige og fleksible produkter for hurtig og effektiv pakking.

Emballasje og logistikkostnader er parametere som er av stor betydning for en mindre og/eller nystartet virksomhet. Emballasje med alt-i-ett-løsninger, for eksempel integrert støtdemping samt tur & returfunksjon, er utmerkede alternativer.

Boxon har utformet og tilpasset emballasje for e-handelsvirksomheter i mange år. Nøkkelord er blant annet fleksibilitet, returmulighet og  brukervennlighet. Både for pakkeren, men også for mottakeren.

Send forespørsel ››

   


Nivå Medium

E-handelen begynner å ta fart og du vil bygge opp varemerket ditt til å bli sterkere, blant annet med trykk på emballasjen din. Eller unik emballasje tilpasset dine produkter.

Det er ingen hemmelighet at varemerkets betydning er stor, iblant til og med avgjørende. Varemerket står for det du vil at kundene dine skal oppleve og må tas vare på.

Profilering

Emballasje med bedriftens logo er en utmerket måte å bygge videre på varemerket ditt. Tenk bare på hvor mange som kommer i kontakt med produktet ditt på vei til kunden. Hvis emballasjen er fin, original og formidler et attraktivt budskap, er mottakeren oftest en positiv budbærer og emballasjen har en tendens til å leve et lengre liv, selv etter oppakkingen.

Konstruksjon & Design

Boxon tilbyr også muligheten til å skreddersy emballasje helt etter produktene dine. En spesialprodusert emballasje kan minske transportkostnadene og redusere antallet reklamasjoner. I vår Konstruksjons- & Designavdeling lager vi prøver i riktig størrelse og utforming, slik at du kan få et godt bilde av hvordan sluttresultatet blir. Det gjør beslutningen enklere, enn bare å se på en tegning.

Send forespørsel ››

   


Nivå Large

Din e-handelsvirksomhet har tatt ordentlig fart og krever mer effektiv pakking der ulike emballasje- og merkemaskiner gjør oppgavene lettere og øker pakkekapasiteten din.

Emballasjen din er tilpasset og designet i samsvar med din varemerke-policy. Du har også tilgang til et av markedets bredeste sortimenter, som kompletterer din unike emballasje. Det er nå tid for å se på de interne prosessene.

Lagerhold

Når virksomheten ekspanderer oppstår det visse problemer. Men likevel, hyggelige problemer. Dårlig plass havner ofte høyt opp på listen over problemer som må løses. Med outsourcad lagerhold reduserer du ikke bare kostnader, du forbedrer også likviditeten og får leveranser ved behov.

Service

Stillstand koster. Den beste måten å unngå stillstand er å forebygge. Med regelmessig og planlagt service minimeres unødige og kostbare driftsstopp.

Send forespørsel ››

   


Nivå X-large

Din e-handel krever diverse tjenester som sikrer levering, online-bestilling og en sterk og sikker samarbeidspartner som passer på at virksomheten din fungerer uten avbrudd.

Kundens forventninger skal oppfylles, helst overstiges. Da må hele kjeden fungere, ingenting kan falle mellom stolene. En stabil, pålitelig partner som passer på helheten, kan din virksomhet og framfor alt kan utvikler den sammen med deg, skaper trygghet.

Helhetsansvar

Alle deler virker sammen. Effektiv intern flyt, ergonomisk arbeidsplass, transportsikre forsendelser, kundens kjøpeopplevelse, etc. Det gjelder å skape en så friksjonsfri flyt som mulig. Boxon har i dag mulighet til å ta et overordnet ansvar og tilby totalløsning for e-handelsselskaper. 

Vi har emballasjen og et maskinprogram som dekker stort sett alle behov i tillegg til våre tjenester som kompletterer totalen.

Atomatisering

Med vår mangeårige erfaring kan vi hjelpe din virksomhet med å bygge helautomatiserte pakkelinjer såvel som enkeltstående stasjoner med halv- eller helautomatiske maskiner. Vi lager tegninger og forslag til ulike installasjonsmuligheter og tar siden hovedansvaret for den komplette utførelsen. Vår kunnskap - din trygghet.

Send forespørsel ››

   


Send en forespørsel til oss

Small, Medium, Large, eller X-Large? - Vi utvikler oss sammen.

Beskriv ditt behov eller din forespørsel så kommer vi tilbake til deg innom kort for en dialog.
Önskar motta nyhetsbrev från Boxon

Kontakt oss