Godssikring

Med riktig godssikring unngår du skadet gods og skadet tillit.

I det stadig mer oppskrudde transport- og distribusjonstempoet øker også risikoene for at gods kommer frem med skader. Derfor er det blitt viktig for bedriftene å beskytte godset på en effektiv måte mot uaktsom håndtering. Konsekvensene av at det slurves med godssikringen kan bli ødeleggende. Kostnadene stopper ikke bare ved skadde produkter, men også i form av skadet kundetillit, noe som kan ta lang tid å reparere.

Med Boxons lange erfaring innenfor godssikring, sørger vi for at varene og produktene kommer uskadet fram til mottakeren. I vårt brede sortiment finnes alle de produktene og løsningene du trenger ved pallehåndtering og festing av godset. Videre finner du strekkfilm og toppdekking av gods.

Å synes overalt

Med meget enkle midler kan vi i dag sette farge og profil på de fleste pakkeproduktene. Det trenger ikke være mer avansert enn bedriftens logo og et kort budskap. Det gir mottakeren en opplevelse av kvalitet. 

Vi hjelper deg gjerne med å spre bedriftens navn, logo og varemerke på emballeringsmateriale du selv ikke har tenkt på. Kontakt oss gjerne for ideer.

2000 standardartikler 

I vårt sortiment av godssikring tilbyr vi ett brett sortiment av blant annet paller og krager som du enkelt kan bestille direkte online. Besøk BoxonDirect.no eller kontakt oss om du søker en kundeunik løsning.

I denne hurtigguiden viser vi hvilke verktøy, avrullere og tilbehør som må brukes for ulike typer bånd.