Paller og Topper

En enkel og behendig måte å bygge sin egen pall på, er ved hjelp av paller og topper. Godset ligger stabilt og sikkert, og høyden reguleres av hvor mange topper som stables oppå hverandre.

Vi tilbyr bl.a standard Europaller, samt halv- og helpalltopper.

Nytenkende

I de seneste årene har det vært en rask utvikling av nye metoder til å sikre godset. Nye og bedre materialer har kommet til i et område som tradisjonelt har vært dominert av trekarmer, trepaller og bånd. Behovet for lettere og mer håndterlige produkter har banet vei for nytenkende utvikling.

Paller i lettere materialer med samme, og til og med bedre holdbarhet, senker fraktkostnadene. På Boxon arbeider vi kontinuerlig med å finne nye, effektive måter å skape lønnsomme løsninger som kommer din bedrift til gode. 

Ikke nøl med å ta kontakt med oss angående dine behov og krav. Vi tenker gjerne ut nye løsninger. 

Paller Honecomb

Honecom er en 100% resirkulerbart kartongprodukt og er utrolig lett samtidig som den har gode støtdempende egenskaper og gir bra beskyttelse under transport. Perfekt for flyfrakt blandt annet!

pallbokser

Vi tilbyr et flertall av standardiserte pallbokser, men tilpasser også unike løsninger etter ditt behov. Kontakt oss dersom du har behov for egne mål, så ser vi på mulige løsninger.

Topper

Boxon leverer EUR-standardiserte hel- og halvpallstopper av tre og palltopper av bølgepapp for å enkelt transportere mindre gods på større paller uten at det faller av. Kontakt oss gjerne for forslag til dine transportbehov.

Fester

Boxon har ulike fester til pallbokser og pallkrager i utvalget. Festene monteres sammen med tape, stifter eller har en selvlåsende funksjon, men kan også være limt på forhånd.

Dragark

Dragark

Dragark er produsert i et slitesterkt og fuktbestandig materiale. Kan med fordel brukes som pallfordeler eller som en erstatning for tradisjonelle paller.

Kontakt oss

Hvor god kontroll har du på deres emballasje forbruk?

Ta Stålkontrollen ›