Strekkfilm

Ved å bruke strekkfilm rundt godset beskyttes det mot ulike miljøfaktorer som fuktighet og støv, samtidig som godset sikres enkelt. 

Hos Boxon finner du et bredt utvalg av strekkfilm som også inkluderer maskiner og strekkfilmtester. 

    

Boxon Strekkfilmtest

Med en strekkfilmtest ute på plass hos deg tester våre selgere kvalitet, strekkegrad og viser besparelser for den strekkfilmen du bruker i dag samt for vår egen strekkfilm Evostretch. Resultatet er både kjennbart og merkbart og du kommer til å se forskjellen på stedet med en gang. Avtal en strekkfilmtest ›

   

Maskinstrekkfilm Evostretch (C)

EVOSTRETCH© er fremstilt i henhold til en ny fremgangsmåte, såkalt nanoteknologi. Filmen produseres med hjelp av 7 extruders som simultant bygger opp filmen med totalt 33 lag. Dette kan sammenlignes med en tradisjonell film som bygges med total 3-5 lag. Denne fremstillingsprosedyren sammen med en unik blandingsmetode, resulterer i en ekstremt punkteringsbestandig film. Filmen får også meget gode egenskaper for høy forstrekking . Filmen har meget høy holdekraft, selv med tynne kvaliteter.

Med EVOSTRETCH© er det enkelt å spare opptil 50 % av strekkfilmforbruket i forhold til tradisjonell strekkfilm! EVOSTRETCH© unike egenskaper sammenliknet med vanlig tradisjonell strekkfilm synliggjøres tydeligst med Boxons strekkfilmtester. Våre tester viser en forbruksreduksjon på opp til 50 % - et enestående resultat både fra et kostnadsog miljøperspektiv.

Sammenlikningstabellene under er testet med en palle med 660 kg godsvekt og palledimensjon 1200 x 800 x 2200 mm.

Maskinstrekkfilm EVOSTRETCH© sammenlignert med andre maskinstrekkfilmer.

EVOSTRETCH hos deg?

Vi kommer gjerne til deg og viser de besparingene som EVOSTRETCH© kan føre til for din bedrift. En strekkfilmtest på plassen, i ditt eget pakkemiljø gir deg et godt og troverdig beslutningsgrunnlag. Vi hjelper deg med å regne ut hvor stor din innsparing blir for et års bruk av EVOSTRETCH© sammenliknet med ditt nåværende forbruk. 

Vår strekkfilmtest er selvsagt uten betingelser og innebærer ingen krav til kjøp.

Bestill tid for strekkfilmtest 

La våre dyktige emballeringsspesialister hjelpe dere at finne den optimale strekkfilmen for deres firma.

Ønsker å motta nyhetsbrev fra Boxon

Evostretch (C)

En helt ny type av strekkfilm med nanoteknologi. Filmen produseres med hjelp av syv ekstrudere som bygger opp filmen i tre lag. 

Dette resulterer i en ekstremt motstandsdyktig og slitesterk film.

Håndstrekkfilm

Vi tilbyr håndstrekkfilm av ulike typer, inkluderthåndstrekkfilm som er produsert i LLDPE-polyeten og rustbeskyttende håndstrekkfilm. Vi leverer også kjerneløs håndstrekkfilm for en mer effektiv strekkfilming.

Kontakt oss om du har noen spørsmål.

Maskinstrekkfilm

I strekkfilmutvalget vårt finnes det maskinstrekkfilm til både halv- og helautomatiske strekkfilmsmaskiner. Med strekkfilmtester hjelper vi deg med å finne riktig strekkfilm til akkurat din maskin. Kontakt oss på 31 30 19 00.

Ecoplat

Strekkfilmmaskiner

Som generalagent for Robopac, verdensledende innen strekkfilmmaskiner, tilbyr vi vårt komplette utvalg av halv- og helautomatiske strekkfilmmaskiner. Vi leverer alt fra enkle, frittstående maskiner til integrerte deler av samleband.

Hvor god kontroll har du på deres emballasje forbruk?

Ta Stålkontrollen ›