Stifting og annen lukking

Stifting og taping er hurtige måter å lukke emballasjen på.

Når du velger lukkemetode for emballasjen din må du vurdere volum og sikkerhet. Design, miljøpåvirkning, fraktmåte og innpakning er også med på å avgjøre hvilke metode som vil fungere best for deg. 

Med de ulike materialene og lukkemetodene som inngår i Boxons utvalg, som tape, klammer og bånd, kan vi hjelpe deg til å finne frem til den beste løsningen.

Stifting

Hvis du har behov for en hurtig og sikker lukking kan vi anbefale stifting. Passer godt til å lukke esker, heft fast palleboksen på pallen eller bygge din egen emballasje. Stifting er en fleksibel metode med mange bruksområder.

Den lille tapeskolen

Valg av type tape styres av flere parametere, bl.a. pakkemiljø og hvilken type emballasje som skal lukkes. Men formålet er også en viktig faktor å ta hensyn til. Skal tapen feste på jevnt eller ujevnt underlag, i kaldt eller varmt miljø? Den lille tapeskolen vil hjelpe deg å velge rett tape.

Riktig tape til riktig formål 

Iblant er det vanskelig å vite hvilken tape man skal velge. Benytt vår smarte filtreringsfunksjon på vår nettbutikk BoxonDirect.no så blir det enkelt å finne fram. I vår nettbutikk tilbyr vi flere ulike forseglingsmetoder, så som klammer, hefting og bånd.

Sett ditt unike trykk på tapen og bestil direkte online.

trykktape.nu ›