Tape

Vi har et bredt sortiment av tape som dekker de fleste bruksområder.

Vi har tape til forsegling av emballasje, isolering av elektriske ledninger og maskering av malerier. Vi har også tapedispensere og tapemaskiner for enkel og effektiv lukking. Kontakt oss om du søker en spesifikk tape. 

Filtrer deg fram til riktig tape

BoxonDirect.no kan du filtrere deg fram til riktig tape ut ifra dine behov. Vi tilbyr et standardsortiment av de fleste sorter tape.

Tapeskolen

Den lille tapeskolen består av tre deler og formålet er at vi vil hjelpe deg med å forstå hvordan tapen fungerer slik at det er lettere for deg å velge rett tape. Kapittel 3 handler om muligheter og fordeler med trykktape, alt du trenger å vite og våre tips om trykket på tapen.

Din egen tape

Mange bedrifter innser fordelen med å utstyre emballasjen sin med bedriftens logo.Virksomheten får sin helt egen tape som på den måten garanterer kvalitet og sikkerhet.Ingen kan bryte forpakningen uten at det merkes hvis den er lukket med tape med trykk.

På vår nettside trykktape.nu kan du enkelt og hurtig bestille ditt eget unike trykk på pakketapen i opptil 3 farger. Bestillingen foretas online og betales med kort eller faktura. Etter et par dager får du tilsendt en korrektur.

Pakketape

Pakketape har mange forskjellige bruksområder. Vi tilbyr pakketape som er produsert av PP eller PVC med ulike hefteemner avhengig av formålet. Pakketape kan bestilles i en mengde ulike farger og med ulike tilvalg. Kontakt oss for alternativer.

Lerretstape

Værbestandig universaltape som gir god beskyttelse mot mekaniske belastninger. Brukes til flere ulike formå, ofte innenfor bygg- og industrisektoren.

Lerretstaper er sterke, med tet vev og gode hefteegenskaper. 

Maskeringstape

Maskeringstapen er tynn, tøylig og smidig.

For krevende maskeringsarbeid anbefaler vi maskeringstape av kreppet papir i høy kvalitet med god temperaturresistens opp til +130 grader. Maskeringstape kan benyttes både til løsningsmiddels- og vannbasert maling og lakk.

Monteringstape (dobbeltsidig)

Dobbelsidig moteringstape benyttes både innendørs og utendørs da den har utmerkede temperatur- og vannresistente egenskaper.

Benyttes til speilmontering, møbler, profiler, lister etc.

Strappetape

Sterk strappetape med høy bruddstyrke for pallesikring og bunting av rør, tre etc.

Vi tilbyr også armert strappetape som egner seg for bunting av tunge gjenstander og forsterking av kartonger, og strappetape med kryssarmerte glassfibertråder.

Spesialtape

Spesialtape tilpasset ønsket område og behov. Vi tilbyr myk PVC- tape med god UV- bestandighet, selvheftende raperasjons-, tettings- og isoleringstape for reparasjoner mm.

Om du savner en tape, vennligst kontakt oss.

Tapemaskiner

Boxon har et heldekkende utvalg av maskiner for lukking – også for integrerte pakkelinjer. Våre tapemaskiner fra Robopac finnes med en mengde ulike tilvalg.

Se våres tapemaskiner.

Sett ditt unike trykk på tapen og bestil direkte online.

trykktape.nu ›