Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Redusert plastbruk hos Nordic Nest

Nordic Nest ble grunnlagt i 2002 under navnet Scandinavian Design Center, med hovedkontor i Kalmar i Sør-Sverige. I dag har de fortsatt base i Sverige og deler den samme lidenskapen: Lidenskap for alt som er vakkert utformet og målet om å gjøre skandinavisk innredning tilgjengelig over hele verden. Nordic Nest har et nøye utvalgt sortiment som inneholder et bredt spekter av skandinaviske varemerker. De utvider sitt sortiment kontinuerlig og tilbyr for tiden skandinavisk design fra over 250 varemerker.

Case-NordicNest-logo.jpg

Kundens behov

Vårt samarbeid med Nordic Nest startet høsten 2019 da de investerte i en strekkfilmmaskin fra oss. Med en så stor omsetning av interiør som skal pakkes og beskyttes, var en investering som denne vel verdt pengene. Videre ble samarbeidet utvidet da vi kunne tilby fyllmateriale og materiale til produktbeskyttelse fra Sealed Air i høy kvalitet, til en god pris.

Da forbruket av plast var svært stort, var ønsket om å redusere miljøpåvirkningen også viktig. Nordic Nest ville redusere plastbruken.

Fyllmateriale og produktbeskyttelsesmateriale for Nordic Nest

Boxons løsning

En strekkfilmmaskin er effektiv og bra ut ifra et miljøperspektiv, så her var de allerede på riktig vei. Vi kunne også tilby ulike plasteffektive produkter. Vi kunne f.eks. levere en tynnere planfilm (40 µ i stedet for 60 µ) og gi forslag til deler av det øvrige plastsortimentet som kunne byttes ut med mer miljøvennlige alternativer.

I dag er Nordic Nest en viktig kunde for oss, og de kjøper alt innen fyllmateriale og produktbeskyttelse fra Sealed Air gjennom Boxon.

quote_37x26.png Vi er svært fornøyde med samarbeidet, og vi ser definitivt et potensiale for et utvidet samarbeid,» sier Hampus Bergdahl, innkjøpsansvarlig hos Nordic Nest.

quote_37x26.png Vi ser nå på flere ulike områder der vi kan samarbeide. Vi skal f.eks. starte opp et samarbeid gjeldende e-handelsposer. Flere maskiner er også i utvikling», sier Henrik Wikström, salgskontakt hos Boxon.

Tom rad
Linje
loading symbol