light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Enhetlig etikettlayout

Astra Zeneca er et globalt, innovasjonsdrevet legemiddelselskap med fokus på forskning, utvikling og markedsføring av reseptbelagte legemidler. Selskapet driver sin virksomhet i mer enn 100 land, og deres innovative legemidler brukes av millioner av pasienter over hele verden. 

astra-zeneca.jpg 

 

Kundens utfordringer 

Astra Zeneca hadde tidligere blekkstråleskrivere for å merke transportemballasjen, men med markedets krav om å ha med strekkoder og 2D-koder på transportemballasjen måtte de se seg om etter etikettløsninger 

Etter å ha gjort en forstudie og sett på en betaversjon av Videojet 9550 i Belgia bestemte de seg for å velge Boxon som leverandør.  

Linje

Boxons løsning 

I den første fasen ble det bestilt fire skrivere, to for robotceller og to for montering i transportbaner. I robotcellene hentes esken av en robot som deretter lar esken passere applikatoren som på den måten påfører etiketten på esken. Ved transportbåndene er applikatoren en del av banen, og etiketterer eskene langs transportbåndet 

I skriverne sitter programvaren Clairsuite, en programvare som med sitt standardprogram fungerer på en enkel og pålitelig måte. Operatørene skriver inn artikkelnummeret, og programmet går til databasen for å hente informasjonen som skal stå på hver etikett. På den måten er skriverne alltid nullstilte for informasjon og risikoen for feilmerking elimineres. 

Ved å hente informasjonen direkte fra databasen er layouten alltid den samme på den respektive etiketten, uansett hvilken linje den kjøres på, noe som tidligere kunne vært et problem. 

quote_37x26.png Allerede fra starten fikk vi god support fra Boxon når det gjaldt informasjon og forslag til løsninger, forteller Stefan Ahlinder, Project Engineer Capital Projects hos Astra Zeneca.  

Linje

I dag har Astra Zeneca 23 stk. Videojet 9550 Print and Apply merkemaskiner i sin fabrikk i Gärtuna Södertälje. Med tanke på kravene til serialisering og aggregering, egner løsningen seg svært godt.  

Videojet 9550 - Print & Apply 

VJ 9550 benytter den patenterte Direct apply-teknologien – noe som betyr at etiketten skrives ut og påføres når produktet passerer skriveren. 

Tradisjonelle Print and Apply-skrivere skriver ut etiketten før produktet når skriveren. Denne fremgangsmåten kan innebære en risiko for at produktet flyttes eller byttes ut før etiketteringen. 

VJ 9550 garanterer at riktig etikett havner på riktig transportemballasje, og samtidig er den både driftssikker og pålitelig. 

Linje
loading symbol