light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Etiketter med spennende effekt til destilleri

Om Wet City Spirits

I Wet City Spirits er vi «Ombibulous». Vi ser det gode i alle drinker, og vi nyter hver og en av dem. 

Vi er et destilleri som holder til på den svenske vestkysten. Spritsortene våre destilleres i Göteborg, og er basert på økologiske ingredienser av høyeste kvalitet. Resultatet tappes for hånd på flasker. De to første produktene våre er ute nå. Ombibulous er en økologisk gin for alle anledninger. Amicitia er en økologisk, tørr gin som kan nytes sammen med venner.

Wet-City-Spirits-Logo-Amicitia.png

Etiketter for destilleri

Hvordan det hele startet

Da vi grunnla Beerbliotek Brewery, gjorde vi det med en drøm om å gjøre noe annerledes: brygge nye øl hver uke, alltid. Nå er det nærmest blitt en norm, og åtte år senere lever drømmen fremdeles. Men nå har det blitt en drøm om å gjøre noe mer. På sene kvelder og på reiser, og med vår kjærlighet for smaker, tenkte vi hvorfor ikke? Hvorfor bare øl? Vi er «Ombibulous». For 18 måneder siden bestemte vi oss for å undersøke muligheten om å utvide sortimentet vårt, siden vårt første barn nå er blitt voksen. Det var på tide å utvide familien. Wet City Spirits ble født med bakgrunn i kjærligheten til disse tingene.

 

Linje
Sandwich Printing teknikk

Utfordringen, og samarbeidet med Boxon

Samarbeidet med Boxon var fantastisk. Etikettene våre, og effekten vi ønsket på flaskene, var noe nytt i forhold til det som finnes på markedet i dag. Helt fra starten av har Boxons grafiske designer, Mattias, vært eksepsjonelt hjelpsom og kunnskapsrik i forhold til hva som er mulig.
Vi har laget tre kunstverk på forsiden og baksiden, og effekten av å se gjennom flasken til etiketten, var vanskelig å oppnå. Men Mattias ga ikke opp, og vi gjorde mange tester før vi endte opp med det fantastiske resultatet.

«Teknologien med å skrive ut på to sider av en etikett, kalles Sandwich Printing. I produksjonen trykker vi på et gjennomsiktig materiale. Først et speilet lag, som deretter dekkes med hvitt blekk. Deretter trykkes det øverste laget som vanlig. Når etiketten settes på en glassflaske, kan du se et bilde på innsiden og et helt annen design på baksiden», forklarer Mattias Johansson, grafisk designer i Boxon.

quote_37x26.png  Vi sendte jobben ut til flere selskaper, og det var bare Boxon som kunne levere noe vi kunne jobbe med. Vi valgte Boxon på grunn av hjelpen, utviklingen og servicen vi fikk fra Mattias. Det var en fornøyelse å jobbe med ham», sier Darry De Necker, grunnlegger og kreativ leder i Wet City Spirits.

Tom rad

Foto: Darryl De Necker og Madison Simpson

Tom rad
les flere kundecase i bransjen
Linje
loading symbol