Komplett utvalg
Bred kunnskap
Verdiskapende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Digital plattform basert på unike behov

I Fagersta, Sverige, møter vi Niklas Jakobsson og Joakim Bergström på Epirocs distribusjonssenter, der de arbeider som Global Warehouse Development Support.

Epiroc-logo2.jpg

Epiroc er en ledende global produktivitetspartner for gruve- og infrastrukturindustrien. Med toppmoderne teknologi utvikler og produserer Epiroc innovative, sikre og holdbare borerigger, tunell- og anleggsmaskiner samt verktøy. Selskapet tilbyr også service i verdensklasse og løsninger for automatisering og interoperabilitet.

Kundens behov

Boxons relasjon til Epiroc går tilbake flere tiår tilbake, og vi har vært en betydelig leverandør av emballasjeløsninger. Akkurat nå er vi inne i en ny og intensiv fase, Boxon er den første leverandøren som leverer Epirocs emballasjebehov via en egenutviklet digital plattform.

Distribusjonssenteret i Fagersta håndterer mellom 500 og 600 tonn produkter per uke, der størsteparten går til det globale markedet. Niklas Jakobsson forklarer at den globale logistikken har økt behovet for en samlet og unison struktur av emballasjeløsninger og varemerkehåndtering. De ønsker å standardisere det utseendet kunden møter og dermed sørge for at kundene møter ett Epiroc, uansett hvor de befinner seg. Tanken er at alle Epiroc-enheter skal forsynes med emballasje via portalen.

Som et første skritt samlet Niklas og Joakim inn data på all emballasje fra alle globale enheter og utarbeidet et felles system. Samtidig begynte Boxon sitt arbeid med å fullføre den digitale plattformen basert på Epirocs unike behov. E-commerce Manager Fredrik Lethin og Account Manager Rolf Lindberg hos Boxon har sammen med Niklas og Joakim hatt regelmessige samkjøringer av både plattform og emballasje.

quote_37x26.png Skal ikke jeg gjøre noe? sier Niklas Jakobsson om det fortløpende arbeidet med den digitale plattformen.

Når emballasjesystemet var ferdig, begynte arbeidet med betegnelser og å lage et produkttre for en tydelig visuell visning på plattformen. Et par måneder senere var det klart for testing i praksis.

Boxons løsning

Niklas og Joakim verdsetter det smidige samarbeidet med Boxon og ser nå frem til å dra ut til Epirocs enheter og lansere løsningen. «Dette har fungert bra, og det største arbeidet har hvilt på Boxon. Av og til har jeg kjent på følelsen – Skal ikke jeg gjøre noe? – men gjennom fortløpende samkjøringer har vi kunnet følge arbeidet og håndtere problemene som har oppstått underveis», sier Niklas.

Med Boxons løsninger får Epiroc nå en unik, global, digital portal med tilgang til ett tilpasset emballasjesortiment som sikrer at samtlige enheter i Epiroc pakker sine produkter enhetlig og i henholdt til fastsatt grafisk design.

Dette har Epiroc fått:

  • Kundeunike artikler (spesifikke artikler bare for kunde)
  • Boxons standardsortiment der kunden fritt kan velge antall artikler som skal/får vises
  • Mulighet for å vise både Boxons artikkelnummer og kundens eget artikkelnummer (begge er søkbare)
  • Mulighet til å gjenta bestillinger og opprette innkjøpslister
  • Vise volum og estimert fraktkostnad
  • Avhengig av hvem som logger inn, kan vi vise forskjellige valutaer og lagerbalanse (SEK/Euro/RMB)
  • Helt skjult nettside som bare er tilgjengelig for kunden
  • Innhold som tegninger/pakkeinstruksjoner og filmer for å tilføre økt verdi
  • Mulighet for å kjøpe sammensatte artikler/sett
  • Designet i henhold til kundens grafiske profil

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

contact-girl-right.png

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*