"Takket være den tette kontakten har samarbeidet styrket seg"

Baldwin Technology Company Inc. er en ledende internasjonal produsent og totalleverandør av prosessautomasjonsutstyr og tilhørende forbruksvarer. Som leverandør av helhetsløsninger, forsyner Baldwin ikke bare sine kunder med nytt utstyr, men avsetter også store ressurser til vedlikehold og service på eksisterende utstyr.

Behov

Baldwin Jimek hadde behov for et emballasjemateriale som kunne håndtere både et visst trykk og en viss fukt. Produktene sendes over hele verden, med båt og med bil og utsettes dermed for både støt og ulike temperaturer. Dessuten kan luftfuktigheten variere. 

På ferdiglageret deres stables produkteskene oppå hverandre og derfor er det viktig at eskene tåler et visst trykk.

  

Boxons hovedløsning

Etter utførlige tester på materialet sammen med Boxon kom man fram til et bølgepappmateriale som tilfredsstiller alle de kravene som stilles. 

I tillegg til bølgepappesker leverer Boxon selskapet bobleplast for å beskytte prepakk-rullene, tape, transportetiketter og glidelåsposer som brukes til å pakke reservedeler i. Man har nylig også byttet ut etiketter som tidligere ble heftet fast med klammer, til 4-farges etiketter som kan festes på esker av presset tre som brukes i selskapet, noe som har gjort det hele mer effektivt både kostnads- og tidsmessig.

Nivåene avstemmes i avropslageret

Boxon og Baldwin Jimek har også et omfattende leveringssamarbeid der nivåene avstemmes i avropslageret bedriften har hos Boxon. På 24 timer garanterer vi levering, noe som er meget viktig för Baldwin Jimek da deres produksjon kan variere og være vanskelig å forutse.

  

Resultat

Foruten å hjelpe Baldwin Jimek med å redusere kostnader har Boxon også gjennomført andre typer innsparinger og undersøkt mulighetene for optimering og forbedring.

- Takket være den interessen og den tette kontakten med Boxon har samarbeidet blir styrket.

  

Carina Ticak, Suppy Chain Professional, Baldwin Jimek AB;

"Boxon er dyktige på å komme med forslag og er svært proaktive i å forsøke å finne løsninger som i til slutt reduserer våre kostnader."


  • Bølgepappmateriale som tåler støt, ulike temperaturer og et visst trykk
  • Vi utviklet nye etiketter som fester på esker av presset tre
  • Effektivisering kostnads- og tidsmessig
  • Reduserte kostnader