Komplett utvalg
Bred kunnskap
Verdiskapende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Når pakkemaskiner og systemet snakker

Boozt Fashion har siden 2007 vært et av Nordens største e-handelsnettsteder innen klær og mote. Selskapet består av boozt.com og booztlet.com samt 2 retail-butikker i Danmark. Siden 2003 har Boxon og Boozt hatt et partnerskap når det gjelder emballasjeløsninger.

Boozt-logo2.png

Prosjektet med Boozt er det første store automasjonsprosjektet med en kunde der en helhetsløsning er integrert med kundens system.

Kundens utfordring

I den stadig voksende e-handelen ville Boozt se på mulighetene for å effektivisere sine prosesser. En utfordring var for eksempel at en stor mengde tomemballasje ble til overs når Boozt tok imot sine produkter. Ved å automatisere flyten og koble sammen systemene kunne flere momenter forbedres, effektiviseres og skje uten manuell inngripen. 

Samarbeidet med Boxon har fungert bra og for Niels Hemmingsen, COO i Boozt, var det naturlig å styrke samarbeidet ytterligere.  

quote_37x26.png Vi er veldig fornøyde med det vi har fått og det arbeidet vi gjør sammen med Boxon.

Boxons løsning

Løsningen som Boxon har levert til Boozt består av flere deler. I inbound-delen har vi levert en transportbane som håndterer brukt emballasje. I outbound-delen transporteres produktene via en transportbane, gjennom en lukkemaskin og så via en scanner der informasjonen på ordreseddelen hentes og sendes til Boozts forretningssystem.

Den mer avanserte delen i outbound-delen er selve ordreflyten ut til kunden. Her scannes ytterligere informasjon om hvor produktene skal sendes, hva de veier og hvordan de skal sorteres.

- Det som gjør hele denne løsningen unik er at vi har foretatt hele systemintegrasjonen, der vi har fått alle maskinkomponentene og systemene til å prate med hverandre og arbeide sammen, sier Anders Marbe, Boxon Automation.

Relatert innhold

Profilert emballasje

Emballasjen og den totale kjøpsopplevelsen blir en viktig del av kommunikasjonen.

Pakking

Fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet.

Programvareintegrering

Med informasjonsoverføring mellom systemene forhindres og minimeres mulighetene for feil.

Sortering

Pakking og flyt bør være så ergonomiske og effektive som mulig.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

contact-girl-right.png

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*