"Boxon ga oss den beste helhetsløsningen"

HeadBrands er en av Sveriges største e-handelsgrossister for frisører. De selger det største og mest velkjente varemerkene innen hårpleie og tilbehør over hele landet. HeadBrands startet i 2005 og har siden den gang vokst kraftig. I dag omsetter de for ca 80 millioner. 
Utfordringen

For et raskt voksende foretak er det viktig å kunne omstille seg i takt med den økende ordreinngangen. Korte leveringstider krever stor forståelse og fleksibilitet fra hver eneste leverandør. Vår utfordring ble derfor å gi HeadBrands en smidig overgang fra deres bruk av flere leverandører på emballasje til en totalleverandør. Samt å skreddersy en pakke av produkter og tjenester. 


Boxons hovedløsning

Etter en grundig analyse av emballasjeflyten og systemet rundt så vi det uholdbare i HeadBrands situasjon med flere leverandører. Vi presenterte en helhetsløsning som innebar et nært samarbeid og partnerskap med en leverandør, som også kan tilby en dedikert kontaktperson i alle ledd. 


Måns Kristoffersson, Content Manager, HeadBrands;

"Vår raske utvikling som grossist for frisører krever en bra forpakningsleverandør. Vi arbeidet tidligere med flere. Esker fra en, tape fra en annen og poser for en tredje, ble til slutt uholdbart. Kommunikasjonen mellom oss og hver leverandør tok tid fra vår kjernevirksomhet. Boxon ga oss en bra helhetsløsning: fra pakking til fylling av esker og logistikkløsninger for lagermerking. Vi jobber med en ansvarlig på Boxon, noe som har forenklet samarbeidet betydelig. Boxon tilbyr også nye tekniske løsninger, for eksempel «Mine sider» der en selv kan styre og ha stålkontroll på innkjøp og lagerbeholdning. Ytterst bekvemt.»

Dette gjorde vi for HeadBrands.

  • Gjennomgang og analyse av emballasjeflyten.
  • Fra komplisert leverandørsbilde til helhetsløsning.
  • Logistikkløsning for lagerplassmerking.
  • Mine Sider.
  • Økt lønnsomhet i emballasjeflyten.