Helhetskonsept med esker, etiketter og merking

Først kom vintrenden, så kaffetrenden og det er ingen tvil om at øl nå har tatt over. Bryggeribransjen har i de siste årene vokst i en rasende fart og man regner med at det i dag finnes flere hundre bryggerier i Norden.

Beverage - en bransje i vekst

For bryggeribransjen har Boxon utviklet esker som er spesielt tilpasset de klassiske long-neck flaskene, i et sterkt materiale som tåler bryggerienes miljø og håndtering. Dessuten tilbyr vi to standardstørrelser i flaskeetiketter. 

Helhetskonseptet kan naturligvis tilpasses til andre bransjer. Det er vårt konsept med både emballasjen, etiketten og merkingen som er vår spesialitet. Ta gjerne kontakt om du vil vite mer. 

Bryggeriesker - stabile esker for long-neck flasker

Våre bryggeriesker er tilpasset for 24 stk. long-neck flasker og har en stabil konstruksjon for å tåle bryggerienes miljø og håndtering. Materialet er gjenvinnbar og miljøvennlig bølgepapp.

Eskene er utstyrt med håndtakhull og hurtigbunnfunksjon, noe som innebærer at de ikke trengs ytterligere lukking. På denne måten går pakkingen hurtig og enkelt, akkurat som våre kunder krever.

Våre standardesker kan bestilles i vår nettbutikk, BoxonDirect.no/bryggeriesker

Digital trykkteknik

Eskene kan enkelt utstyres med unikt trykk med digital trykkteknikk, som også innebærer at vi kan trykke på mindre antall. Pent, hurtig og enkelt.


Kontakt oss om du vil vite mer om hvilke muligheter som finnes når det gjelder emballasje, etiketter og merking. Hver for seg eller som helhetskonsept.

Kontakt oss

Daglig Leder951 94 392