Emballeringsløsninger utenfor boksen

Uansett om du driver en stor eller liten bedrift, uansett om din bedrift bygger på effektiv produksjon eller distribusjon, bygger vi inn økt lønnsomhet i emballeringsflyten din.

Tjenester

Vi har mange års erfaring fra store og små bedrifter og prosjekter der vi ser at våre løsninger forenkler og ofte gjør stor nytte i emballeringsprosessen.

Av og til kan en grundig pakkeinstruksjon levert i pdf være en stor hjelp i en bedrift der effektive emballeringsrutiner er viktige og der virksomhet er delt på flere land. I andre tilfeller kan outsourcing av lagerholdet eller maskinleasing i stedet for kjøp avgjøre om emballeringsløsningen blir optimal og lønnsom.

Din lønnsomhet er unik

Med trinnvise tiltak hjelper vi deg med å bygge inn lønnsomhet i din emballeringsløsning. Vi ser på hele bildet og ser hva som kan gjøre din emballeringsflyt enklere og med effektiv.

Vi utvikler vårt tjenestetilbud i takt med at nye behov oppstår hos våre kunder. Ingenting er umulig! Vi ser gjerne på muligheter til å effektivisere løsningene i din bedrift. Ring oss på 31 30 19 00 eller send en e-post så ser vi hvordan vi best kan hjelpe til.

Dele:

Hvor god kontroll har du på deres emballasje forbruk?

Ta Stålkontrollen ›