Tidsbesparende og sikkert

Baghera gjør det mulig for eieren av varemerket å slippe hele etikettspørsmålet ved å benytte automatiseringen som Baghera tilbyr.

Baghera - Tag on Demand

Uansett hvor i verden din produksjon eller dine leverandører finnes garanterer Boxon, gjennom outsourcingkonseptet Baghera, levering av etiketter med variabel informasjon, distribusjon av profiletiketter, distribusjon av emballasje og logistikkmerking.

Kjernen i Baghera er en web-plattform som inneholder all artikkel- og ordreinformasjon oppdatert i sanntid. I og med at utskriftsmotoren opererer via web-plattformen garanteres hurtig og korrekt utskrift med nøyaktig layout, variabel informasjon og strekkode.

   

Slik fungerer det

Baghera skriver ut på plassen til riktig tid og leverer til din produsent - just in time. Det betyr at du kan foreta sene justeringer i etikettens informasjon eller antall.

   

Printshop

Vår unike utskriftmotor, som via internett forsyner vår printshop med hva som skal skrives ut og hvordan, sikrer kvalitet og hurtig leveringstid. Vi er der våre kunder trenger oss:

Baghera gjør det mulig for eieren av varemerket å slippe hele etikettspørsmålet ved å benytte automatiseringen som Baghera tilbyr. Forenklingen i flyten reduserer ledetider, sikrer varemerket og fører dermed til økt lønnsomhet.

Kontakt oss på info@baghera.com eller www.baghera.com for mer informasjon.