Vanskelig å finne rett merkemetode?

Vi hjelper deg å finne den rette merkemetoden eller printer som passer best for dere formål og behov.

Label Cloud

Label Cloud er en tjeneste som øker tilgjengeligheten mellom varemerket og de ulike produksjonsenhetene.

Gjennom en funksjon i den klassiske etikettdesignprogramvaren BarTender logger man seg inn via internett Explorer, og kan få samme etikettutskrift uansett om man sitter i Kina, på lokalkontoret eller på hovedkontoret. Systemet er UNICODE basert, noe som innebærer at det inneholder alle tegnene som fins på alle språk.

Fordelen for egne bedrifter er at Label Cloud, som er artikkelstyrt, tillater utskrifter på lokale printersystemer som partene eier i for eksempel Asia. Man logger seg opp mot internett og printer etikettene i det lokale printersystemet.

Boxon kan også hjelpe til med de andre praktiske utskriftene og distribusjonen av etikettene gjennom printshops i Baghera-konseptet

   

Slik går det til

Etiketten og hardware eies av kunden, men mykvaren outsources for å nå de ulike produsentene.  Designet skjer i mykvareprogrammet BarTender. Design og artikkelinformasjon på aktuelt språk kan styres på hjemmeplan uansett hvor i verden produksjonen skjer.

Vi tilbyr det outsourced tjenesten via Label cloud alternativt en installasjon i kundens webserver. Fordi vi brukerBarTender som mykvare, utviklet av det amerikanske bedriften Seagull Scientific, føler vi oss trygge på å alltid være med i den framtidige utviklingen som går veldig raskt. Label Cloud er et nytt begrep i etikettverdenen, fordelen er at det skjer over internett som i sin tur gir stor tilgjengelighet.