Globalt Etikettsystem

Globalt Etikettsystem består av en skybasert ordreplattform som kompletteres med etiketter. Løsningen fungerer for alle selskaper som ønsker full kontroll med sine etiketter og merking.  Med Globalt Etikettsystem får våre kunder total kontroll på sine etiketter uansett hvor i verden de eller deres produsenter befinner seg. 


Fordeler med Globalt Etikettsystem 

 • Sparer tid, reduserer kostnader og øker sikkerheten.
 • Full sporbarhet fra produksjon og hele veien via forhandler til sluttkunde.
 • Produktene utstyres med korrekt etikett og styrker og sikrer varemerket.
 • Alle data kan hurtig og enkelt oppdateres før utskrift.
 • Korrekt og sikker logistikkmerking på flere nivåer - fra produktmerking, indre emballasje, ytre emballasje, pall og transportenhet.
 • Hurtige og sikre leveranser til lager uten behov for eventuell ny merking. 

   

Boxons tilbud

Med vårt skybaserte ordresystem Tracy kan vi, sammen med våre kunder, designe en helt automatisert etiketthåndtering som øker verdien på pakkeflyten fra ordre til leveranse. Størst er kanskje behovet for bedrifter med spredd geografisk virksomhet, i egen regi eller via en underleverandørstruktur. 

Kjernen er en nettplattform som via ulike grensesnitt kan kommunisere direkte med alle forretningssystemer. Den skriver ut korrekt artikkelinformasjon mot oppkoblede utplasserte skrivere. I og med at utskriftsmotoren opererer via nettplattformen garanteres hurtig og korrekt utskrift med nøyaktig layout, variabel informasjon og strekkode.  

Velg mellom 2 ulike alternativer;

 • Globalt Etikettsystem In-house
  Med Boxons skybaserte plattform kontrollerer kunden etikett-, layout- og informasjonsmessig hvor enn i verden de skal skrives ut. Bedriften disponerer selv sine printere/skrivere inhouse.
 • Globalt etikettsystem Outsorcing
  Med Boxons skybaserte plattform kontrollerer kunden etikett-, layout- og informasjonsmessig hvor enn i verden de skal skrives ut. Boxon disponerer printerneskriverne i oppsatte Printshops og sikrer at riktige etiketter leveres til riktig mottaker i samsvar med avtale.  

   

Skjema Globalt Etikettsystem

Produktene blir sporbare fra de bestilles og uansett hvor i verden de produseres, hele veien via forhandler til lager.