Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Bransjer

Vi fokuserer hovedsakelig på industri-, handels- og logistikkbedrifter som ser etter en langsiktig forretningspartner. 

I dag endres verden raskere enn noen gang før. Digitalisering, globalisering og bærekraft er bare noen få eksempler på faktorer som endrer spillereglene i bransjen. Nå er det viktig å kontinuerlig tilpasse forretningsprosessene for å leve i samsvar med jordas ressurser, markedets utvikling og kundenes stadig høyere forventninger.   

Fremtidssikker emballasjeflyt 

Innovasjon er den mest kritiske forretningsprosessen i alle bedrifter, en veltrimmet verdikjede er den avgjørende lenken til markedet og merkevaren er den mest relasjonsbyggende ressursen. Ved hjelp av de smarteste løsningene kan du raskt tilpasse virksomheten din og møte de endringene som foregår rundt deg. 

I Boxon analyserer vi omverdenen, inspirerer til nye ideer og utformer raskt innovative løsninger som kontinuerlig sikrer emballasjeflyten fra bestilling til levering. Er du aktiv i industrihandel eller logistikkbransjen, og søker en langsiktig partner, er vi det riktige valget. 

Industrisektoren

Vi vet at det finnes både komplekse og spesifikke utfordringer for de ulike industrisektorene.

Handelsvirksomheter

Ved å forstå forbrukernes behov kan handelsvirksomheter få store fordeler.

Logistikkbransjen

Mange virksomheter kommer til å integrere logistikkflyten i sine egne virksomheter etter hvert som kravene øker.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*