Komplett utvalg
Bred kunnskap
Verdiskapende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0

Industrisektoren

Med lang erfaring fra produksjonsindustri vet vi at det finnes både komplekse og spesifikke utfordringer for de ulike industrisektorene. Verdikjeden for industrielt utstyr blir stadig mer global og kjennetegnes ved en komplisert logistikk som påvirker både emballasjen og merkingen.

I kominasjon med trusselen fra piratkopierte produkter som fører til tapt salg, økte krav til bærekraft, digitalisering av ulike forretningsprosesser og automatisering av lagerfunksjoner, innebærer det at de fleste industribedrifter trenger nye strategier og investere i innovasjon når det gjelder produktutvikling, nye forretningsmodeller, varemerkearbeid og bærekraft. Det er her Boxon kommer inn i bildet.

Forfalskninger er et voksende problem

De voksende problemene med forfalskede komponenter og produkter samt manipulering og etterfylling av originalprodukter påvirker eksempelvis tilliten til OEM-produserte produkter og de bakenforliggende varmerkene negativt. Derfor tilbyr vi en rekke intelligente emballasjekonsepter som er utviklet for å øke verdien for deg og dine kunder.

Les mer

Relatert innhold

Emballasjeløsninger

Økt lønnsomhet og optimert sikkerhet med rett design, materiale og funksjon.

Etiketter & Sporbarhet

Effektivitet, bedre kontroll og logistikkgevinster med intelligente etiketter og sporbarhet.

Bulkhåndtering

Bulkhåndtering er like individuell som de produktene de fylles med. 

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

contact-girl-right.png

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*