Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Vårt utvalg av pakkemaskiner

Med flere års erfaring innen pakkemaskiner, kan vi hjelpe ditt firma med å bygge helautomatiske pakkelinjer samt individuelle stasjoner med halvautomatiske eller helautomatiske maskiner. Det er bedriftens behov som gir grunnlag for den løsningen som passer deg best.

Strekkfilmmaskiner

I vårt sortiment av strekkfilmmaskiner finner du halvautomatiske enkle frittstående strekkfilmmaskiner samt selvgående roboter som roterer rundt godset.

Vi tilbyr markedets høyeste kvalitet av strekkfilmaskiner fra Comarme, hvis ytelse og tekniske egenskaper er forbedret gjennom flere års erfaring med produksjon og utvikling av strekkfilmmaskiner.

Se hele sortimentet av strekkfilmmaskiner i vår webshop eller kontakt oss direkte via skjemaet.

Nå tilbyr vi strekkfilmmaskiner til spesialpris, med 1 års fri service, samt strekkfilm på kjøpet!

Emballasjemaskiner (On-Demand)

Med emballasjemaskiner (On-Demand) lager du emballasjen på plass i egen virksomhet. Vi tilbyr både løsninger med bølgepapp og plast, alt ut fra behov og krav.

On-Demand løsninger utgjør et fleksibelt og miljøvennlig alternativ til tradisjonell emballasje ved at man bare produserer emballasje etter det faktiske behovet og til riktig tidspunkt. Løsningen frigjør lagerplass, reduserer lageradministrasjon gjennom blant annet redusert lagerbehov, redusert transportvolum og negativ miljøpåvirkning.

Våre maskiner passer til ulike emballasjevolumer, fra små til store volumer. Ved behov tilpasser vi våre løsninger til virksomhetens emballasjeflyt og ved større volumer integrerer vi mot virksomhetens forretningssystem.

Se maskinene våre her eller send inn en forespørsel direkte via skjemaet.

Tapemaskiner

Automatiske tapemaskiner med topp- og bunndrift.

Se maskinene våre her eller send inn en forespørsel direkte via skjemaet.

Strappemaskiner

Vi tilbyr strappemaskiner som er automatiske, fullt integrerte system, men også manuelle løsninger for mindre volum.

Våre verktøy og tilbehør er enkle å håndtere og passer for lettere gods. Kontakt oss gjerne om du ønsker en mer avansert maskin.

Se maskinene våre her eller send inn en forespørsel direkte via skjemaet.

Krympe- og banderoleringsmaskiner

I vårt sortiment av krympefilmmaskiner og banderoleringsmaskiner tilbyr vi vinkelsveiser for små serier og banderoleringsmaskiner fra ATS som har flere bruksområder.

Se maskinene våre her eller send inn en forespørsel direkte via skjemaet.

Send en forespørsel

Enkelte maskiner selges ikke på nettet, men vennligst send oss en forespørsel og vi kommer tilbake til deg så snart som mulig.

general-request-image.jpg

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*