Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Programvareintegrering

I en stadig raskere verden med bl.a. høyere krav til sikkerhet og rask og fleksibel konvertering, er det fort gjort å begå feil. Det stiller høyere krav til verdikjeden og behovet for effektive og innovative løsninger. 

Programvareintegrasjon mellom forretningssystemet og emballasje- og merkingsmaskiner sikrer pålitelighet.   

Enorme mengder informasjon 

Med automatisert informasjonsoverføring mellom selvstendige systemer  forhindres og minimeres feil. I dag håndterer vi en enorm mengde informasjon i verdikjeden, og informasjonen er i stadig endring. 

Les også eksempelet Boozt Fashion: Når maskinene og systemet må kommunisere 

Når systemene kommuniserer med hverandre, sikrer det at riktig informasjon blir formidlet. Riktig etikett leveres med rett mottaker, rett artikkelnummer, rett strekkode, rett returadresse og så videre. Disse informasjonsbærende etikettene gjør det enklere for mottakerne å enkelt skanne etiketten og legge inn informasjonen i sine systemer. 

Les mer

Kundereferans: Boozt Fashion

Boozt Fashion har siden 2007 vært et av Nordens største e-handelsnettsteder innen klær og mote. Selskapet består av boozt.com og booztlet.com samt 2 retail-butikker i Danmark. Siden 2003 har Boxon og Boozt hatt et partnerskap når det gjelder emballasjeløsninger.

I den stadig voksende e-handelen ville Boozt se på mulighetene for å effektivisere sine prosesser. Prosjektet med Boozt er det første store automasjonsprosjektet med en kunde der en helhetsløsning er integrert med kundens system.

Les caset ›

Mer om automasjon

Pakking

Fleksibilitet og optimalisering er grunnleggende parametere for økt effektivitet.

Materialhåndtering

Verktøy og maskiner som letter håndteringen av godset.

Sortering

Pakking og flyt bør være så ergonomiske og effektive som mulig.

Kontakt oss

Kontakt oss gjerne om du har en forespørsel eller vil vite mer om vårt tilbud. Vi sikrer at rett person svarer på spørsmålet ditt.

*=obligatoriske felter

Aksepterer du nyhetsbrev fra Boxon?*