Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Ecovadis

Hvert år får Boxon Ecovadis vurdert sine CSR-resultater (Corporate Social Responsibility). Ecovadis er en plattform for pålitelige CSR-vurderinger som tar hensyn til selskapets sektor, størrelse og geografiske beliggenhet. De gir forretningspartnere en transparent utveksling innen CSR-området. 

I Ecovadis-vurderingene underlegges Boxon en årlig revisjon innen menneskerettigheter, bærekraftig anskaffelse, miljø og rettferdig forretningspraksis. Metodikken er basert på internasjonale CSR-standarder som Global Reporting Initiative, FNs Global Compact og ISO 26000.

De siste årene har Boxon GmbH konsekvent blitt tildelt Ecovadis-gullstatus, og vi har også forbedret oss konstant fra år til år. Vi vil spesielt fremheve det faktum at Boxon befinner seg blant den ØVERSTE 1 % av alle selskaper i kategorien "Produsent av plastprodukter".

Et svært godt resultat for Boxon, men det gjør det også klart at samfunnsansvar spiller en viktig rolle i sammenheng med globale bærekraftsmål. Vi er utrolig glade for Ecovadis positive evaluering og fortsetter å utvide våre forpliktelser og aktiviteter innen CSR.

Du kan enkelt be om våre resultater og Ecovadis-sertifikat via Ecovadis-plattformen. Hvis du ikke er registrert hos Ecovadis, er det bare å kontakte oss. Vi sender deg gjerne dokumentene. 

Standarder

For å kontinuerlig forbedre kvaliteten på arbeidet vårt, setter vi oss høye standarder.

FSC sertifisert produksjon

Boxon Produktion AB har oppnådd et FSC sertifikat. 

Sertifiseringer

Boxon er stolt av sitt rykte som et pålitelig og innovativt selskap. Les mer om våre medlemskap, priser og sertifikater.