light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Om oss

Roxtec

Automatiserte prosesser for bedre effektivitet

Roxtec ble grunnlagt i Sverige i 1990 og er verdensledende innen fleksible tetningsløsninger for kabel- og rørforseglinger. Deres fleksible systemer brukes til kabelforsegling og rørforsegling i mange krevende bransjer og prosjekter over hele verden, da tetningene gir sertifisert beskyttelse mot flere farer som brann, gass, støv, vann og skadedyr.

 

Linje

Kundens utfordring

Vi hadde vårt første møte med Roxtec i januar 2020 da de fortalte oss at de ønsket hjelp til å løse  problemet med "flaskehalsen" i pakkingen av utgående varer, som førte til at hver forsendelse tok mye tid.  Utfordringen var å få en ergonomisk, trygg og effektiv pakkestasjon på samme sted som før.  

Det var også viktig for Roxtec at løsningen var fleksibel og kunne håndtere økende volumer både på kort og lang sikt ved å være oppgraderbar og mulig å enkelt automatisere ytterligere.

 

quote_37x26.png Vi sto med en liten pakkestasjon som var ineffektiv, manuell og ikke så arbeidsvennlig. Gitt det økende antallet pakker å håndtere og vekstreisen vi er på, måtte vi gå gjennom hvordan vi kunne forberede oss på videre vekst, sier Annelie Petersson i Roxtec.

Linje

Boxons løsning

Etter det første møtet utviklet vi en komplett løsning som ønsket, og som kunne investeres i forskjellige trinn. Løsningen i dette tilfellet var en halvautomatisk stropping i stedet for en  manuell, integrerte automatiske tapemaskiner i stedet for manuelle stasjoner og en automatisk sortering på slutten. Som et resultat ble hele emballasjeprosessen strømlinjeformet, mer effektiv og ga en forbedret ergonomi for Roxtecs ansatte.

 

quote_37x26.png I løpet av prosjektet opplevde vi at Boxon hadde en veldig god evne til å ta på seg og forstå utfordringene våre. Boxon forsto raskt våre krav og var i stand til å presentere en tilpasset løsning som oppfylte våre behov. Gjennom hele prosjektet har vi satt pris på Boxons tilstedeværelse og vilje til kontinuerlig å justere og forbedre løsningen gjennom dialog.

quote_37x26.png Vi er veldig fornøyd med resultatet! Vi har i dag en pakkestasjon på plass som er ergonomisk, effektiv og som forbedrer vår evne til å skape verdier, og hjelper oss med å være forberedt på videre vekst, sier Annelie Petersson i Roxtec.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Tom rad
Linje
loading symbol