light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Tjenester
Kunder
Kunnskap
Bærekraft
Kontakt

String Furniture

Mindre plast og avfall for String Furniture

Siden 1949 har String skapt og produsert kvalitetsmøbler i skandinavisk design. Den tidløse designen er like viktig som funksjonaliteten. Du har kanskje hørt om den ikoniske String-hylla? Produktet er et godt eksempel på bærekraft – det er holdbart, har tidløs design og materialer som varer i generasjoner. 

string logo

Linje

Samarbeid som har vokst

Samarbeidet med String Furniture startet for flere år siden, med kjøp av strekkfilmmaskiner og strekkfilm fra Boxon. I 2022 tok samarbeidet ytterligere fart, da et personlig møte resulterte i bytte av strekkfilm og kjøp av kundeunike esker, strappemaskin og bølgepapp shredder. 

Linje

Bærekraft er en rød tråd

Siden bærekraft er en tydelig rød tråd i String Furniture, ønsket de å se på mulighetene for å redusere bruken av plast og redusere avfallet. String Furniture bestemte seg for å bytte til REUSE-strekkfilm som er  basert på gjenvunnet plast og har en lavere vekt, noe som igjen førte til 53 % mindre forbruk av jomfruelig plast og en redusert kostnad på 52 %.

De ønsket også å produsere fyllmaterialet lokalt. Dette gjøres ved å gjenbruke gammel pappemballasje. String Furniture valgte en bølgepappriver fra Boxon, som så langt har redusert papiravfallet med ca. 60 %. Ganske enkelt en WIN-WIN-løsning.

Linje

quote_37x26.png  I 2022 hadde vi som mål å redusere plast og avfall. Sammen med Boxon, som har vært fantastiske i sin innsats for å presentere alternativer, fikk vi vite at vi kunne redusere bruken av plast enormt mye og fortsatt spare penger. Boxon forsynte oss også med en bølgepappriver som lager støtdempingsmateriale av brukt papp. Dette førte til en betydelig reduksjon av avfallet, og vi sparer penger på ikke å måtte kjøpe ny støtdemping av kartong.

Fem stjerner til Boxon!», sier Erik Eriksson, Teamleader Warehouse, String Furniture.

 quote_37x26.png Jeg setter stor pris på samarbeidet med String Furniture. Jeg og mine kontaktpersoner har et veldig godt og tett samarbeid. Dette er et utmerket eksempel på hvordan vi i Boxon vil jobbe med kundene våre – Winning together», sier Karin Dahlberg, Account Manager i Indoor Sales, Boxon.

 

Kontakt oss
Les flere kundecase
Linje
Tom rad
loading symbol