light bulb icon
Rask levering
light bulb icon
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
light bulb icon
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Rask levering
Fraktfritt ved kjøp over 3000 kr
Trustpilot 4.3/5
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyr
Kundecase
Bærekraft
Service & Support
Om oss

Etiketter

Vi har etiketten for deg 

Med et stort utvalg av etiketter, teknikker, materialer og effekter kan vi hjelpe deg å tilføre verdi til varemerket ditt eller skape smarte etiketter som hjelper deg å formidle viktig informasjon gjennom hele transportkjeden. 

Med vår omfattende kunnskap og lange erfaring innen etiketter, og takket være vår egen etikettproduksjon, lover vi deg høy kvalitet på service og sluttprodukt.

Hvorfor velge oss som etikettleverandør? 

  • Vi har et bredt utvalg av etiketter og løsninger 
  • Vi leverer etiketter av høy kvalitet fra eget trykkeri 
  • Vi hjelper deg å tilføre verdi til varemerket
  • Vi er med hele veien – fra idé og design til produksjon. 

 

Hvordan kan vi hjelpe dere? 

Deres utfordringer blir våre utfordringer og til slutt løsninger som vi tilbyr. Vi utvikler oss sammen, og det er dere som kunde som gir retningslinjene for hvilke behov vi skal løse. 

I møtet med dere får vi verdifull informasjon om hvilke behov og utfordringer dere har. Vi er eksperter på etiketter – la oss hjelpe dere! 

Kontakt oss for mer informasjon. 

 

Linje

Hvilken type etikett trenger du?

Uansett hvilken bransje bedriften din tilhører, har vi den riktige etiketten for deg. Vi tilbyr en rekke ulike typer etiketter, alt fra vaskeanvisninger, ryttere, tekstiletiketter og utrykte etiketter til designede etiketter i flerfarge.

Med vår kunnskap kan vi hjelpe deg med å finne den rette etiketten for din bedrift.

 

Les mer
Linje

Design selv eller la vår inhouse-avdeling hjelpe deg

Design blir stadig viktigere for etiketter. Ofte er det en del av produktet og skaper en høy gjenkjenningsfaktor for kunden. Vår inhouse-avdeling Design & Prepress fokuserer på design og profil og kan hjelpe bedriften din med å utvikle de etikettene som best gjenspeiler varemerket deres.

Vi tilbyr også muligheten til selv å designe din egen etikett ved hjelp av vårt enkle designverktøy. Velg type etikett, format og last opp logoen din. 

 

Les mer
Linje

Vi skaper grunnlaget for intelligente etiketter

Vår egen etikettproduksjon er en av få FSC-sertifiserte etikettprodusenter i Norden. Her fremhever vi varemerker hver dag og trykker alle typer etiketter. Alt fra vaskeanvisninger og utrykte etiketter til varemerkefremmende etiketter og avanserte kreasjoner i firefarger. 

 

Les mer
Linje
loading symbol