Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Vårt utvalg av pakkemaskiner

Med flere års erfaring innen pakkemaskiner, kan vi hjelpe ditt firma med å bygge helautomatiske pakkelinjer samt individuelle stasjoner med halvautomatiske eller helautomatiske maskiner. Det er bedriftens behov som gir grunnlag for den løsningen som passer deg best.

En effektiv emballasjeflyt skaper direkte konkurranseevne

Unngå kostbar og unødvendig nedetid

Best mulig lastesikring og minimal miljøpåvirkning

Linje
Tom rad

Strekkfilmmaskiner

I vårt sortiment av strekkfilmmaskiner finner du halvautomatiske enkle frittstående strekkfilmmaskiner samt selvgående roboter som roterer rundt godset.

Vi tilbyr markedets høyeste kvalitet av strekkfilmaskiner fra Comarme, hvis ytelse og tekniske egenskaper er forbedret gjennom flere års erfaring med produksjon og utvikling av strekkfilmmaskiner.

 

Kontakt oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Emballasjemaskiner (On-Demand)

Med emballasjemaskiner (On-Demand) lager du emballasjen på plass i egen virksomhet. Vi tilbyr både løsninger med bølgepapp og plast, alt ut fra behov og krav.

On-Demand løsninger utgjør et fleksibelt og miljøvennlig alternativ til tradisjonell emballasje ved at man bare produserer emballasje etter det faktiske behovet og til riktig tidspunkt. Løsningen frigjør lagerplass, reduserer lageradministrasjon gjennom blant annet redusert lagerbehov, redusert transportvolum og negativ miljøpåvirkning.

Våre maskiner passer til ulike emballasjevolumer, fra små til store volumer. Ved behov tilpasser vi våre løsninger til virksomhetens emballasjeflyt og ved større volumer integrerer vi mot virksomhetens forretningssystem.

 

Kontakt oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Tapemaskiner

Automatiske tapemaskiner med topp- og bunndrift.

 

Kontakt oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Båndingmaskiner

Vi tilbyr båndingmaskiner som er automatiske, fullt integrerte system, men også manuelle løsninger for mindre volum.

Våre verktøy og tilbehør er enkle å håndtere og passer for lettere gods. Kontakt oss gjerne om du ønsker en mer avansert maskin.

 

Kontakt oss
Se maskiner
Linje
Tom rad

Krympe- og banderoleringsmaskiner

I vårt sortiment av krympefilmmaskiner og banderoleringsmaskiner tilbyr vi vinkelsveiser for små serier og banderoleringsmaskiner fra ATS som har flere bruksområder.

 

Kontakt oss
Se maskiner
Linje

Eskereiser

Eskereiser for kartong med høy kapasitet og lang levetid. Maskinen plukker flate bølgepappesker og åpner dem, deretter forsegles bunnen med tape.

 

Kontakt oss
Linje
loading symbol