, Pakkemaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Vårt utvalg av pakkemaskiner

Med flere års erfaring innen pakkemaskiner, kan vi hjelpe ditt firma med å bygge helautomatiske pakkelinjer samt individuelle stasjoner med halvautomatiske eller helautomatiske maskiner. Det er bedriftens behov som gir grunnlag for den løsningen som passer deg best.

En effektiv emballasjeflyt skaper direkte konkurranseevne

 1 års fri service

Unngå kostbar og unødvendig nedetid

Best mulig lastesikring og minimal miljøpåvirkning

Strekkfilmmaskiner

I vårt sortiment av strekkfilmmaskiner finner du halvautomatiske enkle frittstående strekkfilmmaskiner samt selvgående roboter som roterer rundt godset.

Vi tilbyr markedets høyeste kvalitet av strekkfilmaskiner fra Comarme, hvis ytelse og tekniske egenskaper er forbedret gjennom flere års erfaring med produksjon og utvikling av strekkfilmmaskiner.

 

Emballasjemaskiner (On-Demand)

Med emballasjemaskiner (On-Demand) lager du emballasjen på plass i egen virksomhet. Vi tilbyr både løsninger med bølgepapp og plast, alt ut fra behov og krav.

On-Demand løsninger utgjør et fleksibelt og miljøvennlig alternativ til tradisjonell emballasje ved at man bare produserer emballasje etter det faktiske behovet og til riktig tidspunkt. Løsningen frigjør lagerplass, reduserer lageradministrasjon gjennom blant annet redusert lagerbehov, redusert transportvolum og negativ miljøpåvirkning.

Våre maskiner passer til ulike emballasjevolumer, fra små til store volumer. Ved behov tilpasser vi våre løsninger til virksomhetens emballasjeflyt og ved større volumer integrerer vi mot virksomhetens forretningssystem.

 

Tapemaskiner

Automatiske tapemaskiner med topp- og bunndrift.

 

Strappemaskiner

Vi tilbyr strappemaskiner som er automatiske, fullt integrerte system, men også manuelle løsninger for mindre volum.

Våre verktøy og tilbehør er enkle å håndtere og passer for lettere gods. Kontakt oss gjerne om du ønsker en mer avansert maskin.

 

Krympe- og banderoleringsmaskiner

I vårt sortiment av krympefilmmaskiner og banderoleringsmaskiner tilbyr vi vinkelsveiser for små serier og banderoleringsmaskiner fra ATS som har flere bruksområder.